Zehra Ekşinozlugil’de Gençlere Sosyal Medya Farkındalığı Zehra Ekşinozlugil’de Gençlere Sosyal Medya Farkındalığı

Eğitim-öğretim, Ar-Ge, yönetim, teknik, sosyal, kültürel alanda üniversiteler arası iş birliğini geliştirmek ve ortak girişimlerde bulunmak olan amacıyla oluşturulan “Adım Üniversiteleri” toplantılarına devam ediyor. 
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ADIM Üniversiteleri Rektörler ve 2. İdari Grup Toplantısı’na katıldı. Toplantıya 18 üniversitenin rektörü ve idari temsilcileri katıldı. Toplantının açılışında, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı bir bildiri yayınlanarak soykırım kınandı ve Filistin halkının direnişine destek vurgulandı. Ayrıca, üniversiteler arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, ortak projelerin hayata geçirilmesi ve sorunların çözümü üzerine görüş alışverişi yapıldı. Toplantı, üniversiteler arası dayanışmanın güçlendirilmesi adına önemli bir platform sundu.
Yalova Denizli Pamukkale Adim Universiteleri Idari Toplanti Israil Filistin Kinama (4)Yalova Denizli Pamukkale Adim Universiteleri Idari Toplanti Israil Filistin Kinama (5)Yalova Denizli Pamukkale Adim Universiteleri Idari Toplanti Israil Filistin Kinama (6)Yalova Denizli Pamukkale Adim Universiteleri Idari Toplanti Israil Filistin Kinama (1)Yalova Denizli Pamukkale Adim Universiteleri Idari Toplanti Israil Filistin Kinama (2)Yalova Denizli Pamukkale Adim Universiteleri Idari Toplanti Israil Filistin Kinama (3)

Kaynak: Haber Merkezi