Bozul Yollara Yama Atılıyor! Bozul Yollara Yama Atılıyor!

Zabıta Müdürlüğü ile Hal Müdürlüğüne bağlı ekipler, Pazar Yerleri Uygulama Yönetmeliği kapsamında pazar yerlerinde denetlemelerini sürdürüyor. Ekipler, vatandaşların huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmesi için çalışırken, fiyatlar konusunda mağdur edilmemesi için denetimlerine devam ediyor. Ekipler; Pazarın ve tezgâhların düzeni, sergi işgaliyesi, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığını denetleyerek, fiyat etiket kontrolü gerçekleştiriyor.

Yalova Zabita Hal Mudurluk Ekip Pazaryeri Denetim (1)Pazaryerinde düzeni sağlamak, kalite standardını yakalamak, tartı ve etiketlerin güvenirliğini denetlemek için yoğun mesai harcayan Hal Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yapılan denetimlerin belirli periyotlarla mahallelerde de kurulan tüm pazaryerlerinde devam edeceğini bildirdiler.

Yalova Zabita Hal Mudurluk Ekip Pazaryeri Denetim (2)Yaş Sebze ve Meyve Hali’nden ürün çıkış evrakları ile etiket ve fatura denetimleri de yapan ekipler, esnaf ve vatandaşlarla da görüştü. Halkın şikâyet ve önerilerini dinleyen ekipler, denetimlerin ardından gerekli uyarılarda bulundu. Pazar yerindeki düzen ve intizam konusunda titiz bir çalışma yürüten ekipler, halkın sağlığı ve huzurunu ön planda tutarak denetim faaliyetlerini belirli periyotlarla sürdürecek.

Yalova Zabita Hal Mudurluk Ekip Pazaryeri Denetim (5)Yalova Zabita Hal Mudurluk Ekip Pazaryeri Denetim (6)Yalova Zabita Hal Mudurluk Ekip Pazaryeri Denetim (3)

Kaynak: Haber Bülten