SPOR

Ömer Sancaklı Harem’in Yolunu Tuttu

2023-2024 sezonunda Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi(TBL)’nde Semt77 Yalovaspor’la şampiyonluk yaşayan Ömer Sancaklı’nın yeni takımı belli oldu.

Geçen sezon Yeşil Kırmızılı formayı 33 maçta giyen başarı kısa forvet yeni sezonda Pizza Lazza Haremspor’da oynayacak. Geçen sezon 16.2 dakika ortalama ile parkede kalan Ömer Sancaklı 6.7 sayı, 1.9 ribaunt ve 0.9 asist ortalamaları yakalamıştı.

Yeni takımına katılan başarılı kısa forvet yeni takım arkadaşları Cihat Dalgalı, Kerem Özel ve İnanç Hotamış’la birlikte Medilife Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçti.

Transferle ilgili olarak İstanbul ekibinden,” Takımımız, 2024-2025 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Ömer Sancaklı ile anlaşma sağlamıştır. Ömer Sancaklı'ya takımımıza tekrardan hoş geldin diyor, başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” açıklaması yaptı.

Ömer Sancaklı gibi geçen sezon Semt77 Yalovaspor forması giyen genç oyun kurucu Ali Efe Barış önce Süper Lig ekibi Manisa Büyükşehir’le anlaşmış ancak yaşanan sorunlar sonrasında TBL ekibi Çayırova Belediyesi’ne katılmıştı