Alkayış Managemet bünyesinde Maxwell Resort Hotelde düzenlenecek olan Ömer Allar Gecesi’nde milli sporcu Ömer Allar, Kasım Muhammed karşısında ringe çıkıyor.

Alkayış’tan Yetenek Taraması Açıklaması

Yalovaspor Parkeye İniyor Yalovaspor Parkeye İniyor

Yalova’da Ömer Allar adına gerçekleştirilecek Fight Night’tan önce Yalovalı Antrenörlerle bir araya gelen Alkayış Managemet Yöneticisi Ali Alkayış gerçekleştirilecek organizasyon ile ilgili açıklamalarda bulundu.

18 Ekim’de yetenek taramaları ile start alacak organizasyonun 20 Ekim’de Ömer Allar Gecesi ile noktalanacağını belirten Alkayış, “Yalova’da beşincisini yapacağımız yetenek taraması ile her yaş ve kategoride yeni sporcular ve yetenekler keşfetmek öncelikli hedefimiz” dedi.

Yetenek taraması hakkında bilgilendirmede bulunan Alkayış, oluşturdukları yıldız sistemini açıkladı.

Yıldızsız seçilen sporcular bir sonraki organizasyonda katılım ücreti ödemeyecek konaklama ücreti ödeyecek. Bir yıldız alan sporcular bir sonraki organizasyonda katılım veya konaklama ücreti ödemeyecek. İki yıldız alan sporcular bir sonraki organizasyonda katılım ücreti ödemeyecek ve yol masrafı organizasyon tarafından karşılanacak. İki yıldız itibariyle sporcular Alkayış Fight Night’ta dövüşecek sporcular listesinde yer alacak. Üç yıldız alan sporcular bir sonraki organizasyonda katılım ücreti ödemeyecek yol masrafı organizasyon tarafından karşılanacak, 4000 TL ödül alacak ve Alkayış Fight Night’ta dövüşecek sporcular listesinde yer alacak. Beş yıldız alan sporcular Alkayış Management bünyesinde 1 yıllık yurt içi ve yurt dışı olarak 6 maç için sözleşme altına alınacak. 1 Yıllık Suplement ve ekipman desteği sağlanacak.” İfadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen toplantıya Yalovalı Antrenörlerden Ali Kanberoğlu, Hakan Kanberoğlu, Aybüke İmancı, İsmail Necdet Köken katıldı.

Yalova Omer Allar Fight Ring Kick Boks (2)Allar, “Yeni Gelmedik, Geri Geldik”

Yalovalı sporseverlerin desteğini beklediğini belirten Ömer Allar, “Yıllardır profesyonel olarak ringlerde mücadele ediyorum. Ülkemi ve Yalova’yı defalarca farklı platformlarda temsil ettim. Hazırlıklarımı titizlikle yaptım ve ringde elimden gelenin en iyisini sunmak için hazır durumdayım. Tüm desteklerinizi yanımda hissetmek beni motive ediyor. Hepinizi gecede görmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Yalova’da Maxwell Resort Hotelde düzenlenecek olan Ömer Allar Gecesi, Alkayış Fight Night Youtube Kanalı ve Alkayış Fihting Championship  Youtube kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Muhabir: Sezgin Altınel