Sezon öncesinde yine Vodafone Sultanlar Ligi’nde yer alan Sarıyer Belediyesi ile anlaşan 2005 doğumlu 1.89 oyundaki smaçör ani bir kararla Eczacıbaşı’na geri dönerken, kendisine 15 kişilik kadroda yer buldu.

Yaz döneminde Milli takımla Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda ter döken Eylül, Mihrican Deviren’in Türk voleyboluna son armağanı olan altyapısından yetiştiği Çiftlikköy Belediyespor’un ardından Eczacıbaşı’na transfer olmuştu.

Yalova Eylul Durgun Basketbol Eczacibasi Kadro Haber (4)Genç yaşına rağmen önemli başarılara imza atan Eylül Durgun geçen sezon ise Karayolları Spor Kulübü’nde oynamıştı. Beşiktaş Ceylan ile KFC Kadınlar 1. Ligi şampiyonluğu yaşayan Yalovalı sporcu bu sezon Eczacıbaşı Dynavit formasıyla Vodafone Sultanlar Ligi’nde ter dökecek.

Eylül Durgun’un yanı sıra Turuncu Siyahlı ekibin kadrosunda Naz Aydemir Akyol, Elif Şahin, Tijana Boskovic, Anna Nicoletti, Hande Baladın, Alexa Gray, Yaprak Erkek, Kathryn Boden, Beyza Arıcı, Sinead Jack-Kısal, Dana Rettke, Jovana Stevanovic, Tuna Aybüke Özel ve Simge Şebnem Aköz gibi yıldız oyuncular bulunuyor.

Semihcan ve Deniz Türkiye Birincisi Oldu Semihcan ve Deniz Türkiye Birincisi Oldu

Yalova Eylul Durgun Basketbol Eczacibasi Kadro Haber (3)

Kaynak: Haber Merkezi