ASAYİŞ

Narkotik Köpek “Zeytin” Zehir Tacirlerine Geçit Vermiyor!

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uyuşturucuya karşı mücadele kapsamında sokaklarda ticaret yapacağını tespit ettikleri şahıslara karşı operasyon gerçekleştirdi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından Yalova geneli Uyuşturucu Madde Suçlarına karışan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. 16 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde B.Ö.O. ve K.A. isimli şahısların Sokak Düzeyinde Uyuşturucu Madde Ticareti yapacağı değerlendirildi ve şüpheliler takibe alınarak yakalandı. Narkotik Maddeler Arama Köpeği Zeytin eşliğinde gerçekleştirilen ikamet ve iş yeri aramalarında;
12.78 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi, 
3 Adet Tabanca
7.52 Gram Esrar Maddesi, 
1 Adet Kurusıkı Tabanca, 
0.35 Gram Metamfetamin Maddesi,
1 Adet Av Tüfeği,
15 adet Tabanca Fişeği, ele geçirildi.
Narkotim Ekipleri tarafından K.A., F.B., C.Ç., S.D., Y.O. ve B.Ö.O. isimli şahısların Kullanmak için Uyuşturucu Madde temin ettikleri ayrıca F.B. isimli şüphelinin 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna Muhalefet Suçunu işlediği tespit edilerek toplam 6 Şüpheli hakkında adli işlemler gerçekleştirildi. K.A. isimli şüpheli Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan sevk edildiği Adli Makamlar tarafından Tutuklanarak Cezaevine gönderildi.
Konuya ilişkin gerçekleştirilen açıklamada, “Yalova Emniyet Müdürlüğü olarak Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta Uyuşturucu Madde Suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir” ifadeleri kullanıldı.