GÜNDEM

Mustafa Kandemir’den Teşekkür!

Önceki dönem Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, 6. Dönem boyunca yaptığı çalışmalara destek veren tüm paydaşlara teşekkür ederken, Yalova Kent Konseyi Başkanı olan Kenan Engin’e teşekkür etti.

Yalova Kent Konseyi’nin 7. Dönem Seçimli Olağan Genel Kurulu, 3 Ekim Perşembe günü Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti. 5 adayın öne çıktığı Yalova Kent Konseyi Başkanlık seçimini İş İnsanı Kenan Engin kazandı. Başkan adaylarından biri olan önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, basın açıklaması yayınladı. Kandemir, birlikte çalışma gerçekleştirdiği isimlere teşekkür etti ve Kenan Engin’e yeni görevinde başarı dilediğinde bulundu.

“Başarılı çalışmalara imza attık”

Yalova kent vizyonunun geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkeleri doğrultusunda 3 yıl boyunca genel kurul ve yürütme kurulu üyeleri, meclisler ve çalışma grupları ile hareket ederek önemli çalışmalar icra ettiklerini belirten Kandemir, “Yalova için bütünleştirici ve kapsayıcı bir anlayış ile Yalova’mızın geleceğine dönük tüm alanlarda ortak akılla kentimizin sorunlarına ilişkin çözüm önerileri geliştirerek kara verici ve icra yetkisine sahip kurum ve kuruluşlarımıza bu önerilerimizi sunduk ve başarılı çalışmalara imza attık. Genel kurulumuz, yürütme kurulumuz, genel sekreterliğimiz, meclislerimiz ve çalışma gruplarımız ile yakaladığımız bu başarıyı yeni dönemde seçilen Kent Konseyi Başkanı ve yürütme kurulu üyelerinin de devam ettirmesini en içten dileklerimle temenni ediyorum. Kentimiz adına gönüllülük anlayışıyla kamu menfaatlerini gözeterek yaptığımız bu başarılı çalışmalar için genel kurul üyelerimize, yürütme kurulu üyesi arkadaşlarım Volkan Yılmaz, Selahattin Aras, Ali Çolakoğlu, Kubilay Özer, İdris Durmuş, Lütfi Özgür, Mehtap Hiçyılmaz, Arzu Demir ve Doğan Doğruya; Genel Sekreterimiz Erkan Çetintaş’a ve genel sekreterlik personelleri Pınar Toma, Aysun Mengüverdi ve Sevil Nice’ye; Gençlik Meclisi Başkanımız Fatih Ayaz’a, Kadın Meclisi Başkanımız Fadime Yıldırım Karoğlu’na, Engelli Meclisi Başkanımız Hüseyin Özdemir’e, İklim Değişikli Afet Çalışma Grubu Başkanımız Sabri Karaçam’a, Kültür Turizm Sanat Çalışma Grubu Başkanımız Semih Toksöz’e ve Eğitim Çalışma Grubu Başkanımız Aziz Deniz’e teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.  Gerçekleştirilen genel kurul hakkında düşüncelerini açıklayan Kandemir, “7. Dönem Kurulumuz Genel Sekreterliğimiz ve Genç Gönüllülerimiz ’in kıymetli emekleri ve genel kurul üyelerimizin yoğun katılımı ile demokrasi şöleni şeklinde başarıyla gerçekleşmiştir. En başta katılımları ile Kent Konseyimize gereken önem verdikleri için tüm genel kurul üyelerimize ve Kent Konseyi Başkan adayları Ali Çolakoğlu, Nurten Anıl ve Halit Okan’a teşekkür ediyor, 7. Dönem Yalova Kent Konseyi Başkanı seçilen Kenan Engin ve yürütme kurulu üyesi arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek açıklamalarına son verdi.