SPOR

Murat Şimşek, 1877 Üvezpınarspor’la Anlaştı

2024-2025 sezonunda Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Termal temsilcisi 1877 Üvezpınarspor teknik direktörünü belirledi.

Yeni sezonda lige renk katmak isteyen Yeşil Beyazlı ekip Yalova’nın genç ve başarılı ismi “Hacı” lakaplı Murat Şimşek’le anlaşma sağladı. Kulüp yöneticisi Tuğrul Kaş sosyal medya hesabı üzerinden anlaşmayı, “Murat Şimşek 1877 Üvezpınarspor teknik direktörlüğü hayırlı olsun” paylaşımıyla duyurdu. Geçen sezon Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden 1877 Üvezpınarspor 14 maçın 14’ünü de kazanıp topladığı 42 puanla Süper Amatör Kümeye yükselmişti.

2024-2025 sezonu hazırlıklarına start veren Termal ekibi ilk olarak teknik direktörünü belirledi. Yalova’nın yetiştirdiği önemli futbolcular arasında yer alan “Hacı” lakaplı Murat Şimşek ilk teknik direktörlük deneyimini 1877 Üvezpınarspor’la yaşayacak.

“Hacı’ya Özel Paylaşım”

1877 Üvezpınarspor sosyal medya hesabı üzerinden “Hacı” lakaplı yeni teknik adamı Murat Şimşek için özel bir paylaşım geldi. Yeşil Beyazlılar, Şimşek’in en sevdiği oyuncu olan Kemal Sunal’ın Rıfkı karakterini canlandırdığı Üç Kağıtçı filmindeki yağmur yağdırma sahnesini alıntılayarak anlaşmayı duyurdu.

Murat Şimşek kimdir?

Futbola Doğuşspor altyapısında başlayan Murat Şimşek ardından Yalovaspor’a geçerken burada profesyonelliğe geçiş yaptı. Sonrasında ise Orhangazi Gençlerbirliği, Bozüyükspor, Atakaş Hatayspor, Ayvalıkadaspor, İznikspor, Burhaniye Belediyespor, Muğlaspor, Termal Belediyespor, Taşköprüspor, Yenimahallespor, Çınarcık Belediyespor, Safranspor ve Çiftlikköy Belediyespor formalarını terletti.

İşitme Engelliler Süper Ligi’nde sayısız defa şampiyonluk yaşayan deneyimli isim, İşitme Engelliler Milli takımıyla Olimpiyat Şampiyonluğu’nun yanı sıra Dünya ve Avrupa Şampiyonalarını da kazandı. UEFA B Antrenörlük diplomasına sahip olan Murat Şimşek ilk teknik adamlık deneyimini 1877 Üvezpınarspor’da yaşayacak.