GÜNDEM

Murat Arslanhan, Ankara’da Önemli Temaslarda Bulundu

Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, Ankara’da önemli temaslarda bulunarak engellilerin sorunlarına çözüm arayışını sürdürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul’un Türkiye Sakatlar Konfederasyonu’na yaptığı ziyarete katılan Arslanhan, engelli bireylerin hakları ve sorunlarına yönelik çözüm önerileri üzerinde durdu. Görüşmede, Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, engellilerle ilgili yapılacak çalışmaların ortak akıl ile yürütülmesi gerektiğini vurguladı. Murat Arslanhan da bu sürecin, engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, engellilere yönelik hizmetlerin daha kapsamlı hale gelmesi için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Ziyaret sonrasında Arslanhan ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu yönetimi, Memur-Sen Genel Merkezi’ne giderek Engelliler Komisyonu Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir araya geldi. Kamuda çalışan engellilerin sorunlarının çözülmesi için her iki konfederasyonun birlikte hareket etme kararı aldığı görüşmelerde, engellilere yönelik hakların korunması ve iyileştirilmesi konusunda fikir birliği sağlandı.