Çiftlikköy’ün en hızlı gelişen mahallesi olan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yol sorununun çözümü için düğmeye basıldı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, mahalledeki yol sorununun çözümü için asfalt ihalesine önümüzdeki günlerde çıkacaklarını müjdeledi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin ilçenin en hızlı gelişen ve büyüyen bölgelerinden olduğunu belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, bu sebeple en fazla yatırıma ihtiyaç duyulan bölgenin de burası olduğunu kaydetti. Göreve gelmeden önce de buradaki sorunun farkında olduklarını ifade eden Başkan Yele, şöyle devam etti:

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Mehmet Akif Mahalle Yol Sorun Asfalt Mujdedocx (2)“Seçim süreci esnasında bu mahalledeki vatandaşlarımızın şikayetlerinin başında yol ve yeşil alan sorunu geliyordu. Kendim de bu mahallenin bir ferdi olarak zaten bu sorunu yaşayanlardan biriydim. Dolayısıyla Mehmet Akif Ersoy Mahallemizi rahata kavuşturacak yol hamlesi, yapılacaklar listemizin ilk sıralarında yer alıyordu. Seçimden sonraki süreçte bölgede ana isale hattı çalışmaları gerçekleştirildi. Bu nedenle elimizde olmayan nedenlerle bölgedeki mağduriyet daha da arttı. Çalışmalara başlamak için ana isale hattı kazılarının bitmesini bekledik ve bu esnada geçici çözümlerle vatandaşımızı rahat ettirmeye çalıştık”

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Mehmet Akif Mahalle Yol Sorun Asfalt Mujdedocx (3)Çalışmalar Ay Sonu Başlıyor

Çalışma öncesi detaylı bir inceleme ve hazırlık yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Adil Yele, “Belediyemizin maddi imkanlarını şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşmıştık. Geçen süre içinde özellikle kurumsal ve finansal altyapımızı daha sağlamlaştırma adına çalışmalar yürüttük ve asfalt çalışmasını listemizin ilk sırasına yerleştirdik. Maddi imkanlarımızı sonuna kadar kullanarak 17 Eylül itibariyle asfalt ihalemizi yapıyoruz. Hemen akabinde 11 bin ton asfalt dökerek mahallemizin önemli bir sorununu ortadan kaldırmayı planlıyoruz” dedi.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Mehmet Akif Mahalle Yol Sorun Asfalt Mujdedocx (4)“Amacımız vatandaşımızı yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak” diyen Başkan Yele, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bir aksilik olmazsa ay sonu itibariyle asfalt çalışmasını başlatacağız. Ciddi bir yatırımla önemli bir alanda yol konusundaki sıkıntıyı ortadan kaldıracağız. Komşularım unutmasın ki her mecradan onların sesini duyuyorum. Taleplerini, arzularını, şikayetlerini çok iyi biliyorum. Ancak bir yandan mali disiplini oturtmak bir yandan da böylesi ciddi yatırımlar yapmak çok kolay değil. İlçemizin hemen her bölgesinde ciddi bir yapılaşma ve gelişme var. Bu da çözülmesi gereken imar, altyapı, üst yapı, sosyal donatı sorunlarını beraberinde getiriyor. Ancak kimse merak etmesin. Ekip arkadaşlarımızla birlikte bu zor şartlar altında bile vatandaşımızın derdine derman olacak yatırımları yapmaya devam edeceğiz”

Çiftlikköy Belediyesi Kandil Simidi İkramında Bulundu Çiftlikköy Belediyesi Kandil Simidi İkramında Bulundu

Kaynak: Haber Merkezi