muge-anli-anakadın-kural-boyanip-parfum-sikip-kocami-caldi-bosanmak-istiyorum-haber (3)Anakadın programa başvurarak 20 yıllık kocası Halil’in onu terk ettiğini, buna neden ise boyanıp, parfüm sıkarak, kocasına cilveler yapan, kocasını elinden aldığını ileri sürerek yengesinin olduğunu belirtmişti..  Anakadın, hayatı boyunca kendisini muge-anli-anakadın-kural-boyanip-parfum-sikip-kocami-caldi-bosanmak-istiyorum-haber (17)çocuklarına ve tarlaya adadığını dile getirdi, ve artık değişmek istediğini, yenilenmek istediğini Müge Anlı ile paylaşmıştı. Müge anlı kadının yenilenme isteğini geri çevirmeyerek, yenilenmesi için, ekibi gerekli adımları atmıştı.

Adalet Bakanı Tunç’tan İlk 4 Madde Açıklaması Adalet Bakanı Tunç’tan İlk 4 Madde Açıklaması

muge-anli-anakadın-kural-boyanip-parfum-sikip-kocami-caldi-bosanmak-istiyorum-haber (15)Peki olayın iç yüzü neydi?
Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı izleyenler bilir ki Müge Anlı bu jesti kolay kolay kimseye yapmaz. Gerçekten değişmek istediğini ve kendisinin değerli olduğunu hissetmek için değişime ihtiyacı olan bu kadının hikayesinde hüzün vardı. 21 yıl önce evlenen, kıskanç koca ve bir engelli oğulla birlikte hayatını tarlada çalışarak daim ettirmeye çalışıyordu. 21 yıl sonra Yengesinin, parfümler sıkarak, boyanarak kocasını baştan çıkardığını, sonrada kaçırdığını iddia etmişti Anakadın. Gerekçesi ise yengesinin ve kocasının aynı anda ortadan kaybolmasıydı. Aylar öncesinde yengesinin kocasının mesajlaşmalarını yakaladığını dile getiren Anakadın, ikisinin de aynı anda ortadan kaybolması nedeniyle, abisinin de bu nedenle yengesinden boşandığını dile getirmişti.
 

muge-anli-anakadın-kural-boyanip-parfum-sikip-kocami-caldi-bosanmak-istiyorum-haber (7)Canlı yayına bağlanan eski görümce Elvan; Anakadın’ın sürekli eşine şiddet uyguladığını, köyde sürekli tüfekle gezerek korku vermeye çalıştığını hatta kayınvalidesini bıçakladığını ileri sürmüştü. Elinde buna dair delil olduğunu ileri süren Yenge Elvan, görüntüleri Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibiyle paylaştığında, Anakadının’ın kocası Halile şiddet uyguladığı görülmüştü. Anakadın bu iddila, şıyara ise öncesinde bana vuruyordu bende bana vurmasın diye karşılık vermiştim, iddiasında bulunmuştu.

muge-anli-anakadın-kural-boyanip-parfum-sikip-kocami-caldi-bosanmak-istiyorum-haber (12)Kıskanç eş, Halil; engelli çocuk ve tarla işleri nedeniyle kafasını kaldıramayan Anakadın’ın değişmek istemesine kulak veren Müge Anlı, ekibi ile birlikte, Anakadının değişmesi için gerekli adımları attılar. Anakadın’a önce İstanbul’u gezdiren ekip, ardından Anakadın için değişime start vermişti. İlk Hali ve son hali hile göz büyüleyen kadın bir nebze olsun hayatın izlerini az da olsa silebilmişti. Zaten bu ihanet iddialarında da en çok üstünde durduğu şey "Yengem boyanmayı, cilve yapmayı biliyordu, parfüm sıkıyordu" konusuydu... Müge Anlı ise 'Sen niye yapmadın bunları? Sen de makyaj yapabilirsin, kendine bakabilirsin. En azından bir parfüm sıkabilirsin' diye sordu. Anakadın ise 'Kocam izin vermiyordu... Bir de tarlada ne diye sıkayım?' demişti...

muge-anli-anakadın-kural-boyanip-parfum-sikip-kocami-caldi-bosanmak-istiyorum-haber (19)Ankadın’ın hayali gerçek olmuştu, yeni haliyle stüdyodakilerin ve Müge Anlı’nın beğenisini toplayan Anakadın’ın mutluluğu yüzünden okunuyordu. Fakat ısrarla intikam için kocasından boşanmayacağını söyleyen Anakadın'a 'Ben senin yerinde olsam seni umursamayan adamın soyadını bir dakika bile taşımam' diyerek ikna etmeye çalıştı.

muge-anli-anakadın-kural-boyanip-parfum-sikip-kocami-caldi-bosanmak-istiyorum-haber (6)"Bundan sonra değişeceğim. Çocuğumu da alacağım yanıma, gezip tozacağım! Çocuğumdan başka kimse umurumda olmayacak. Bundan sonra sadece kendim ve çocuğum için çalışıp çabalayacağım!"



Kaçan Koca Halil Müge Anlı’yı şok etti.
Kocası Halil’in Yengesiyle kaçtığı iddiası ile programa damgasını vuran adam yayına bağlandıktan sonra anlattıkları Müge Anlı ve izleyenleri şok etti.  Yengesi Elvan ile birlikte yaşamadığını dile getiren Halil, karısından dayak yediği için evi terk ettiğini dile getirmişti. Oysa Anakadın, kocası Halil’in; parfümler sıkarak, makyajlar yaparak eşini kandıran Elvan yenge ile birlikte kaçtığını ileri sürmüştü. Halil’in, yengesiyle aşk yaşadığını abisinin de bunun üzerine karısından boşandığını ileri sürmüştü. Halil ile birliktelik yaşamadığını ve kimseye bunu ispatlayamadığını söyleyen Elvan Hanım'a Anakadın Hanım "Ben sizin mesajlarınızı yakaladım, polis kayıtlarına göre birlikte Muğla'ya gitmişsiniz." dedi. Fakat Elvan Hanım ısrarla 'Halil'ı görümcemden kurtarmak istedim' diyordu.
Yayına katılan Halil, ekranlar önünde kendini savundu. İddialara yanıt vermeye çalıştı. . "Eşimin dostumun başına bir şey getirmesin diye kaçtım ondan" diyerek başladı dert yanmay. muge-anli-anakadın-kural-boyanip-parfum-sikip-kocami-caldi-bosanmak-istiyorum-haber (4)21 yıllık evliliklerinde 10 yılını ayrı yataklarda geçirdiklerini, eşinin idiialarının tamamen yalan olduğunu, Yengesi Elvala kesinlikle ilişki yaşamadıklarını, eşi Anakadın’dan sürekli şiddet gördüğünü ifade etmişti. Karısı Anakadın’ın kendisini erkekten saymadığını, sürekli güvenini zedelediğini, artık daha fazla dayanamadığı için evi terk ettiğini dile getirmişti. Yenge Elvan , Anakadın tarafından Halil’e şiddet uygulandığını, buna dair elinde görüntüler olduğunu iddia etmişti ve o görüntüler ekrana gelmişti. Halil, karısının kendisini ölümle tehdit ettiğini, can güvenliğinin olmadığını, eve geri dönmeyeceğini ve kendisinin de boşanmak istediğini belirterek yayından ayrılmıştı. Eşi Anakadın’ın kendisine sürekli "Seni beğenmiyorum, boşayacağım seni artık sevmiyorum" dediğini söyleyen Halil Bey artık olanlara dayanamadığı için boşanmak istediğini dile getirmişti.

İntikam için boşanmayacağını dile getiren Anakadın’ın değişimi ise göz büyülemişti.

Haber : Duygu Saral

Editör: Arda Yavuz