SPOR

Müdür Kılıç’a Önemli Misafirler!

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ve Türkiye Futbol Adamları Derneği(TÜRFAD) Yalova Şube Başkanı İbrahim İnce’yi makamında ağırladı

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç önceki gün önemli isimleri ağırladı. Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ve Türkiye Futbol Adamları Derneği(TÜRFAD) Yalova Şube Başkanı İbrahim İnce, Müdür Kılıç’ı makamında ziyaret ederek bölgedeki sportif çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, belde olarak sporun bütün branşlarında bölge gençlerine hizmet vermeye çalıştıklarını, fakat deniz sahili en uzun iller arasında olmalarına rağmen su sporlarında eksik olduklarını ifade ederken, bu eksikliği Yalova Su Sporları Kulübü’nün kurucu başkanı İbrahim İnce ile ortak çalışmalar yapma konusunda anlaştıklarını dile getirdi.

Sözlerine devam eden Başkan Arslan ,”Yalova’daki su sporları açığını kapatmak ve bölgeyi su sporları merkezi haline getirmek amacındayız” dedi.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, spor adına yapılacak bütün çalışmalara ellerinden geldiğince destek olmaya çalışacaklarının altını çizerken, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ve Türkiye Futbol Adamları Derneği(TÜRFAD) Yalova Şube Başkanı İbrahim İnce’ye nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.