Geçtiğimiz gün Yalova Adliyesi’nde 2 grup arasında çıkan silahlı kavganın ardından 2 kişi yaralanmış ve 9 kişi gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kavga eden grupların Milliyetçi Hareket Partisi ile ilişkili olduğu iddiaları üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan basın açıklaması gerçekleştirerek söylentileri yalanladı.

“Partimize zarar vermek isteyen kirli niyetler su yüzüne çıktı”

Yalova Adliyesi önünde vuku bulan olaylarla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi'nin adının karıştırılması üzerine kamuoyuna bu bilgilendirmeyi yapma zarureti doğduğunu belirten Başkan Güldoğan, “Bahsi geçen silahlı saldırı, taraflar arasında daha önceye dayalı husumet neticesinde yaşanan adli olayın duruşması görüldükten sonra adliye çıkışında taraflar birbirini kışkırtması sonucu olmuştur. Taraflardan adı geçen şahısların patimizin herhangi bir kademesinde görevi yoktur. Partimizin bu olayla hiçbir ilgisi olmadığını önemle bildirmek isteriz. Bu durum son zamanlarda adi bir cinayetle patimizi ilişkilendirmeye çalışan şer odaklarının devamı niteliğindedir. Partimizin adı bu tip adli olaylarda kasten kullanılmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisinin adını bu tür olaylarda anmaya çalışanların basit oyunlarına gelmeyecek kadar köklü ve şerefli bir duruşa sahiptir. Partimizle ilgisi olmadığı halde patimizin adı kullanılarak görevli olduklarını dile getirmeleri, Partimize zarar vermek isteyenlerin kirli niyetlerini su üstüne çıkarmıştır. Tüm ülküdaşlarımızı ve Yalovalı hemşerilerimizi metanetli ve soğukkanlı olmaya davet ediyoruz. Bu tür ucuz provokasyonlara gelmemelerini önemle rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Cem Gümüş, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı Cem Gümüş, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Yalova Adliyesi Çıkışında Silahlı Kavga: 2 Yaralı Yalova Adliyesi Çıkışında Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Yalova Mhp Il Baskan Silahli Saldiri Aciklama Yalanlama (1)

Kaynak: Haber Bülten