SPOR

Masterlerde Heyecan Fırtınasına Devam!

Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda ikinci tur müsabakaları büyük heyecana sahne oldu.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun bu yıl 8.’sini organize ettiği Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda heyecan doludizgin ilerliyor. Amatör Saha-1 ve Amatör Saha-2’de oynanan ikinci tur maçlarına futbolseverlerde yoğun ilgi göstererek şölene ortak oluyorlar. 8 Temmuzda start alan ikinci tur müsabakaları ise 10 ve 12 Temmuzdaki maçların ardından tamamlanacak.
A Grubunda ilk haftasında Çınarcıkspor Master takımını 1-0 deviren Akköyspor Master ikinci haftada City77 Master ile kozlarını paylaştı. Amatör Saha-2’de İrfan Demir’in yönettiği mücadele nefes kesti. 
İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada City77 Master iki klas ayağı Aytaç Yaka ve Murat Şimşek’le peş peşe goller bularak 2-0 öne geçti. Ancak oyundan kopmayan Akköyspor Master takımı 2-2’yi yakaladı. Ancak konuk ekipte Gökmen Altun son bölümde attığı harika golle takımını 3-2 galibiyete taşıdı. Bu grupta son karşılaşma 12 Temmuz Cuma günü Amatör Saha-1’de City77 Master ile Çınarcıkspor Master arasında 20:30’da oynanacak.
B Grubunda ise ilk maçında Bir Etkinlik Organizasyon’a 5-1 mağlup olan Yaşa FK Master ile Ehlikeyf Master karşı karşıya geldi. Amatör Saha-1’de oynanan mücadeleyi Velat Evran yönetti. Adeta gol düellosuna sahne olan müsabakada son bölümde bulduğu gollerle Ehlikeyf sahadan 5-3’lük galibiyetle ayrıldı. Bu maçta 4 gol atan Murat Gülbaba ise adeta yıldızlaştı.
12 Temmuz Cuma günü 20:30’da Amatör Saha-2’de Bir Etkinlik Organizasyon ile Ehlikeyf Master liderlik için kozlarını paylaşacak.