SPOR

Masterler 2. Hafta Maçlarını Sona Erdi

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun organizasyonu olan 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nda ikinci haftası da geride kaldı.

Yalova Group’un sponsorluğunda gerçekleştirilen futbol şöleninde Pazartesi ve Salı günü oynanan maçlarda futbol tutkunları tam 28 gole şahitlik etti.

A Grubu takımlarından Çınarcıkspor Master ikinci haftayı 3-0’lık hükmen galibiyetle kapattı. Sarı Siyahlılar puanını 6’ya çıkartmayı başardı. Bu grubun diğer maçında Yaşa Master FK Rakibi Yıldızlarspor Master engelini 2-1’lik skorla geçti. Ev sahibi ekip böylelikle 6 puana ulaştı. Yıldızlar takımı ise ilk iki haftayı puansız kapatmış oldu.

B Grubunun ikinci haftası nefes kesen anlara sahne oldu. Turan Çağlar’ın başında bulunduğu Çağlarspor Master takımı büyük bir sürprize imza atarak City77 Master’i 4-3 mağlup edip üst tur için bende vardım dedi. Son hafta öncesinde her iki takımda 3’er puanı bulunuyor. Şampiyonanın iddialı takımlarından Akköyspor ise ilk haftayı puansız kapatan Sancakspor Master engelini 4-1’le aşarken 6 puana yükseldi. Konuk ekip ise bu haftayı da puansız kapattı.

C Grubunun ikinci haftasında 1 Etkinlik Organizasyon-Kaytazdere Master Amatör Saha-1’de kozlarını paylaşırken 1-1 berabere kaldı. Her iki takımda 4 puanla grubun zirvesini oluşturdu. Bir diğer maçta ise Gazze’ye konuk olan Ehlikeyf Master sahadan 10-1’lik galibiyetle ayrılıp umutlarını son haftaya taşıdı.

“3. Hafta maçları bugün başlıyor”

8. Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nın üçüncü hafta maçları bugün başlayacak. A Grubunda bugün Çınarcıkspor Master- Yaşa FK Master saatler 19:30’u gösterdiğinde Amatör Saha-2’de karşı karşıya gelecek.

B Grubunda ise 21:00’da Amatör Saha-1’de City77 Master-Akköyspor Master, Amatör Saha-2’de Çağlarspor Master-Sancakspor Master kozlarını paylaşacak. C Grubunda ise 5 Temmuz Pazar günü 20:00’da Amatör Saha-1’de Kaytazdere Master-Ehlikeyf Master, Amatör Saha-2’de de 1 Etkinlik Organizasyon-Gazze Master maçları oynanacak.