GÜNDEM

Mahallenizde MAG-DER'li olun!

Yalova’nın en önemli sivil toplum örgütlerinden olan arama kurtarma ekibimiz MAG-DER’in başkanı 1999 depreminin seneyi devriyesinde özel açıklamalarda bulundu.

Yalova’nın en önemli sivil toplum örgütlerinden olan arama kurtarma ekibimiz MAG-DER’in başkanı 1999 depreminin seneyi devriyesinde özel açıklamalarda bulundu. Geçen senede gazetemize Deprem Özel programına açıklamalar bulunan Mag-der Başkanı Sabri Karaçam bir senede  Yalova'da neler değişti, neler gelişti, neler gelişmedi, vatandaşların deprem konusuna duyarlılığına dair özel açıklamalarda bulundu.

 Deprem haftası boyunca Yalova’nın en kara günü olan 17 Ağustos haftasında birçok isimle birlikte Deprem Özel Programımız başlayacak. Programımızın konuğu olan MAG-DER Başkanı Sabri Karaçam'ın dilinde tüy bitti anlatmaktan, deprem öldürmez, tedbirsizlik öldürür mottosu hala devam ediyor. Deprem Haftasında Deprem Özel programını kaçırmayın.

MAG-DER NEDİR ?

Mahalle Afet Gönülleri açılımında olan sivil toplum örgütünün temel gayesi herhangi bir deprem anında, mahallesine sahip çıkan, mahallelerinde arama kurtarma faaliyetlerinde çalışabilecek donanımlı gönüllüler yetiştirmek.

YALOVA MAG-DER’in sloganı

Mahalle afet gönüllüleri derneği
Afet öncesi anı ve sonrası
Hep yanınızda

Eğitim almak istiyorsanız bu eğitimler ücretsiz olmakla birlikte, tamamen gönüllülük esasına dayanır. MAG-DER her vatandaşı, gönüllü ve eğitimli olmaya çağırıyor.

Gönüllülük için Telefon Numarası : 0535 388 78 38

Haber : Duygu Saral