İlk olarak Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tesviyesi yapılan alana proje kapsamında yer alan bölgelere bordür döşendi. Yapılan çevre düzenlemesiyle birlikte toprak serimi yapılan bölgelere bitkilendirme yapıldı.

Yaya Yollarını Yenileme Çalışmaları Sürüyor Yaya Yollarını Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Yalova Belediye Mahackale Park Calisma Cevre Duzenleme (1)-1Mahaçkale Parkı’nda yapılan peyzaj düzenlemesi hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “Yalovalı vatandaşlarımız tarafından özellikle yaz aylarında bu parkımız çok rağbet görüyor. Belediye Başkanımızı Mehmet Gürel’in talimatları doğrultusunda bu alanda peyzaj ve düzenleme çalışmalarına başladık. İlk olarak proje kapsamında tesviyesini ardından ise bordür taşlarının döşemesi gerçekleştirildi. Toprak serimiyle birlikte bitkilerimizin dikimini yaptık. Bank ve saksılıkların konulmasıyla parkımız daha güzel bir görünüme kavuşacak” dediler.

Yalova Belediye Mahackale Park Calisma Cevre Duzenleme (4)Yalova Belediye Mahackale Park Calisma Cevre Duzenleme (3)-1Yalova Belediye Mahackale Park Calisma Cevre Duzenleme (2)-1Yalova Belediye Mahackale Park Calisma Cevre Duzenleme (3)Yalova Belediye Mahackale Park Calisma Cevre Duzenleme (1)

Kaynak: Haber Bülteni