SPOR

Kupadaki Rakibimiz Bugün Belli Olacak

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakalarının kura çekimi, 15 Ekim 2024 Salı günü gerçekleştirilecek. Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ndeki şampiyonluk adayımız Yeşil Yalova FK’nın bu turdaki rakibi bugün belli olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Eleme Turu müsabakalarının kura çekimini 5 Ekim 2024 Salı günü saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak olan kura çekimi, A Spor'dan canlı olarak yayınlanacaktır.

Kupanın ikinci turunda iki BAL takımı Yeşil Yalova FK ve Kilis Belediyespor rakipleri Smart Holding A.Ş. Çayelispor ve Balıkesirspor’u eleyip büyük sürprize imza atmışlardı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur kuraları 2. turu başarıyla tamamlayan takımlarla birlikte bu turda yer almaya hak kazanan diğer ekipleri karşı karşıya getirecek.

Alt liglerden gelen sürpriz takımlar, güçlü Süper Lig ekiplerine karşı zorlu mücadelelere hazırlanırken, futbolseverler heyecan dolu eşleşmelerin neler olacağını büyük bir merakla bekliyor.