SPOR

Koçal; Tüm Fenerbahçe Maçlarını Stattan İzleyeceğim

Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Fenerbahçe’nin İsviçre temsilcisi Lugano’yu 2-1 yendiği UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Turu maçını Şükrü Saraçoğlu stadında izledi ve mutluluğunu paylaştı.

2024-2025 sezonu Trendyol Süper Ligi’nde mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek amacıyla İkinci Eleme Turu’nda İsviçre takımı Lugano ile eşleşmişti. Serinin ilk maçını deplasmanda oynayan Fenerbahçe 4-3’lük zaferle ayrıldıktan sonra geçtiğimiz Salı günü kendi evi olan Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda tekrar karşılaştı. Fenerbahçe zaman zaman zor anlar yaşasa da maçı 2-1 kazandı ve üçüncü eleme turuna çıkarak Fransa’nın Lille ekibiyle eşleşti.

Fenerbahçe’nin zaferle ayrıldığı maçı çıplak gözlerle izleyenlerin arasında tüm Yalova’nın tanıdığı sürpriz bir isim vardı. Önceki dönem Yalova Belediye Başkanlarından Yazar Yakup Bilgin Koçal, statta çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak duygu ve düşüncelerini anlatı.

“Yendik ama takım henüz hazır değil”

Çocukluk döneminde büyük bir futbol tutkunu olduğunu söyleyen Koçal, “Oynardım da, fena da sayılmazdım. Yaşlanmak çocuklaşmak derler ya, tutkum yeniden depreşti. Bu sene heyecanın dozunu arttırmaya karar verdim ve kombine aldım. Artık tüm Fenerbahçe maçlarını stadtan izleyeceğim. Bunun tek sebebi fener aşkı değil, torun sevdası da var. Maç bahanesiyle torunum Emir'i daha sık göreceğim. Dün gece 2-1 yendik ama takım henüz hazır değil. Sonuç iyi olur inşallah” ifadelerine yer verdi.