SPOR

Kilidi Oğuzhan Açıyor Soğucak’ın Yüzü Gülüyor

Demirspor:0 Soğucakspor:1 1.Amatör Küme A Grubunun ikinci haftasında Demirspor ile Soğucakspor kozlarını paylaştı. Amatör Saha-1’in ev sahipliği yaptığı karşılaşma oldukça sert geçerken futbolseverler tek gol izleme fırsatı buldu.

6-0’lık Coşkunspor karşılaşmasında gol perdesini aralayan Oğuzhan Sevim, Demirspor ağlarını da ilk yarıda havalandırarak takımına 1-0’lık galibiyeti getirdi. Hırsı ve arzusuyla dikkat çeken başarılı hücum oyuncusu attığı kritik goller ve asistleriyle Yeşil Beyazlı ekibin puanını 6’ya ve yoluna kayıpsız devam etmesinde etkili rol oynadı. İlk haftayı bay geçen Demirspor ise Soğucak karşısında 90 dakika boyunca tempolu oyunuyla dikkat çekerken ilerisi için ışık saçtı.

Amatör Saha-1’de oynanan maçı Ramazan Karahasan yönetirken, Sezer Arıcı ve Zeki Yasin Bafralı yardımcılıklarını üstlendi. Maça etkili başlayan Soğucakspor ilk bölümlerde adeta golü kokladı. Dakikalar 17’yi gösterdiğinde ise sezonun ilk golünü kaydeden Oğuzhan Sevim bir kez daha sahneye çıkarak akıl dolu vuruşuyla Demirspor ağlarına meşin yuvarlağı bıraktı. Bu gol aynı zaman da hem ilk yarının hem de ikinci yarının skorunu belirleyen gol oldu. 3. Haftayı bay geçecek olan Soğucakspor puanını 6’ya çıkartıp zirvedeki yerini korurken, 2024-2025 sezonundaki ilk maçına çıkan Demirspor ise henüz puanla tanışamadı.