Yalova Üniversitesi Güreşçileri Dünya Şampiyonası'ndan Madalyayla Döndü Yalova Üniversitesi Güreşçileri Dünya Şampiyonası'ndan Madalyayla Döndü

Sefa Demir ve Cemal Gürses’in sahibi olduğu Fatih Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı futbol turnuvasında finalin adı belli oldu. Yarı finalde Yalova Belediyesi’ni 4-1’lik skorla deviren Uzmanlar Hastanesi-1 takımı ile Hava Meydan Komutanlığı-1 takımını 12-9’luk skorla mağlup eden Yalova Üniversitesi 2024 yılının şampiyonu olabilmek için 14 Haziran Cuma günü kozlarını paylaşacak. 6 grupta toplam 26 takım kıran kırana performans sergiledi. 6 grup birincisi ve en iyi iki takım adlarını çeyrek finale yazdırdı.

Yalova Kent Kupasi Finalist Belli (1)Nefes kesen maçların ardından yarı finalde Yalova Belediyesi ile Uzmanlar Hastanesi-1, Hava Meydan Komutanlığı-1 takımıyla Yalova Üniversitesi karşı karşıya gelmişti. Maçlarını 4-1 ve 12-9 kazanan Uzmanlar Hastanesi-1 ile Yalova Üniversitesi finale yükselirken şampiyonluk kupası için 14 Haziran Cuma günü saatler 19:00’da  ter dökecekler. Bu maçtan önce Yalova Belediyesi ile Hava Meydan Komutanlığı-1 üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek. Futbol turnuvasının sona ermesiyle birlikte Kent Kupası Spor Oyunları 2024 sokak basketbolu, dart, bocce, satranç, wushu, geleneksel okçuluk ve masa tenisi müsabakalarıyla devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi