Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Şehir Oyunları Kent Kupası'nda heyecan tam gaz devam ediyor. Farklı spor branşlarında yarışmaların düzenlendiği Kent Kupası'nda 3x3 sokak basketbolu müsabakaları yapıldı ve dereceye giren ekiplere ödülleri törenle verildi.

Yalova Store İçin İmzalar Atıldı Yalova Store İçin İmzalar Atıldı

Yalova Kent Konsey Genclik Meclis Sokak Basketbol Turnuva (1)
Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Şehir Oyunları Kent Kupası'nda farklı spor branşlarındaki yarışma faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor. Kurumlar arası halı saha, dart, bocce, masa tenisi, satranç, wushu ve geleneksel okçuluk turnuvalarının gerçekleştirildiği Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası'nda 3x3 sokak basketbolu turnuvası heyecanı yaşandı.
24 takım katılım sağladı..
Yalova Kent Konsey Genclik Meclis Sokak Basketbol Turnuva (3)17 Ağustos Deprem Anıtı mevkiindeki basketbol sahasında düzenlenen 3x3 sokak basketbolu turnuvasına 24 takım katılım sağladı. Üç farklı kategoride gerçekleştirilen turnuvada müsabakalar büyük ilgiyle izlendi. Yapılan maçların ardından dereceye giren ekiplere ödülleri, turnuva sonrası yapılan törenle takdim edildi. Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, organizasyondaki mücadeleleri nedeniyle tüm takımları kutladı ve dereceye giren ekipleri de tebrik etti.
Dereceye giren takımlar belli oldu..
Yalova Kent Konsey Genclik Meclis Sokak Basketbol Turnuva (5)Kent Kupası 3x3 sokak basketbolunda üç farklı kategoride dereceye giren takımlar belli oldu. Yetişkin erkeklerde şampiyonluğu Conti takımı elde etti. İstanbulls'un ikincilik kürsüsüne çıktığı bu kategoride üçüncülüğü Öylesine Geldik ve dördüncülüğü de Goralılar kazandı. Genç erkeklerde birinci Safranspor oldu. Real Yalova'nın ikincilik elde ettiği organizasyonda Dere üçüncü ve Last Dance da dördüncülükle yetindi. Genç kadınlarda Zıp Zıp İguanalar, şampiyonluğu kimseye bırakmadı. Semt Yıldızları ikinci ve Mamba da dördüncü oldu.

Yalova Kent Konsey Genclik Meclis Sokak Basketbol Turnuva (4)

Kaynak: Haber Merkezi