Serkan Özdemir yönetiminde gözünü şampiyonluğa ve Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ne çeviren Lacivert Beyazlılar transferlerini duyurmaya başladı. 3.5 sezondur Negmar Tavşanlı Belediyespor forması giyen başarılı oyuncu Murat Güneş yuvasında kaldı. Formasını giydiği Lacivert Beyazlı ekiple şampiyonluk yaşayan 30 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu yeni sezonda da Tavşanlı’nın en büyük kozu olacak.

Negmar Tavşanlı Belediyespor imza sonrasında,” Kaptan her zamanki yerinde, o sene bu sene diyor. Kaptanımız Murat Güneş bu sene de bizimle birlikte” paylaşımında bulundu.

Alperen Ocaklarından Hafta Sonu Trafiği Alperen Ocaklarından Hafta Sonu Trafiği

Yalova Negmar Tavsanli Belediyespor Kaptan Murat Gunes Imza (1)Murat Güneş kimdir?

Futbola Sağlıkspor altyapısında başlayan Murat Güneş 5 sezon boyunca Bordo-Beyazlı ekipte top oynadı. Ardından Acarspor, Mustafapaşaspor, Çiftlikköy Belediyespor, Altınova Belediyespor, Termal Belediyespor ve Taşköprüpor’un formasını terletti.

2019-2020 sezonunun devre arasında Negmar Tavşanlı Belediyespor’a transfer oldu. Yaklaşık 3,5 sezon lacivert-beyazlıların formasını terleten tecrübeli isim Bölgesel Amatör Ligi Baraj maçında forma giydi.

Yalova Negmar Tavsanli Belediyespor Kaptan Murat Gunes Imza (2)

Kaynak: Haber Merkezi