SPOR

İlker Avşeren Yalovaspor’da!

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde ki şampiyonluk adayımız Yalovaspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil Kırmızılı ekibimiz son olarak ilimizin yetiştirdiği kaliteli ayaklarından İlker Avşeren’le anlaşma sağladı. Geçen sezon Yeşil Yalova FK formasını sırtına geçiren her iki kanatta oynayıp gol yollarında etkili olan 31 yaşındaki oyuncu 2019-2020 sezonunda Yalovaspor’la BAL’da şampiyonluk yaşamıştı.

Aytaç Yaka’nın çalıştıracağı Yalovaspor, transferde ince eleyip sık dokurken aldığı etkili isimlerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Yeşil Kırmızılı ekibimizin son transferi ise İlker Avşeren oldu.
Başkan Ali Yavru ve Sportif Direktör Teoman Parıltan’la kulüp tesislerinde bir araya gelen kenar oyuncusu bir kez daha kendisini Yalovaspor’lu yapan imzayı attı. 
İlker Avşeren kimdir?
Yalovaspor’un son transferi İlker Avşeren kariyerine de Yeşil Kırmızılı ekipte başladı. Daha sonra Acarspor’a katılan deneyimli futbolcu, Elmalıkspor, Çınarcık Belediyespor ve Kadıköyspor’da görev aldı. Ardından Yalovaspor’a dönen İlker 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşarken hayalini kurduğu profesyonelliğe de bu kulüpte imza attı. 
Sonrasında Sökespor’un yolunu tutan ardından üst üste iki yıl Kullar 1975 Spor’da forma giyen tecrübeli isim geçen sezonu Yeşil Yalova Futbol Kulübü’nde tamamladı. 
Bölgesel Amatör Ligi’nde 98 karşılaşmada oynayan İlker Avşeren 25 gol kaydetti. Başarılı oyuncu ayrıca TFF 3. Liginde 13, Türkiye Kupası’nda ise 2 müsabakada ter döktü.