Hastaneye Ücretsiz Ulaşım Seferleri Başladı Hastaneye Ücretsiz Ulaşım Seferleri Başladı

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Yalova’daki tarımsal üretimin veriminin arttırılması adına birçok çalışmaya imza atıyor. Bu çalışmalardan biri de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ülkemizdeki tarımın geliştirilmesi için uygulanmaya başlanan Üretim Planlaması ve Yeni Destek Modeli oldu. Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü dahil olmak üzere 81 ilde eş zamanlı olarak bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Yalova, Termal, Çiftlikköy, Çınarcık, Armutlu, Altınova başta olmak üzere beldeler ve köylere giden İl Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri, çiftçilere yeni uygulanmaya başlanan modeli anlattı. 
Kadıköy’de gerçekleşen toplantıya katılan Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, detayları resmi sosyal medya hesabından paylaştı. 
Yalova Il Tarim Orman Mudurluk Bakanlik Yeni Uretim Model Ciftci Vatandas Halk Bulusma Bilgilendirme (2)“Bu tür etkinlikler çok önemli”
Yalova’da, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen tarımsal üretim planlaması ve yeni destek modeli konulu bilgilendirme toplantısına katıldığını duyuran Başkan Tavşan, “eldemiz çiftçilerine yönelik düzenlenen bu önemli etkinlikte, Yalova Vali Yardımcımız Sayın Bahtin Atcı ve İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Selçuk Yaman ile şube müdürleri de yer aldı. Toplantıda, tarımsal üretim stratejileri ve çiftçilerimize sunulacak destekler hakkında detaylı bilgiler verildi. Çiftçilerimizin bu yeni modelden nasıl faydalanabilecekleri konusunda bilgilendirilmeleri sağlandı. Bu tür etkinliklerin, tarımsal üretimimizi güçlendirmesi ve çiftçilerimizin desteklenmesi açısından büyük öneme sahip olduğunu düşünüyoruz.

Yalova Il Tarim Orman Mudurluk Bakanlik Yeni Uretim Model Ciftci Vatandas Halk Bulusma Bilgilendirme (7)Yalova Il Tarim Orman Mudurluk Bakanlik Yeni Uretim Model Ciftci Vatandas Halk Bulusma Bilgilendirme (6)Yalova Il Tarim Orman Mudurluk Bakanlik Yeni Uretim Model Ciftci Vatandas Halk Bulusma Bilgilendirme (4)Yalova Il Tarim Orman Mudurluk Bakanlik Yeni Uretim Model Ciftci Vatandas Halk Bulusma Bilgilendirme (3)Yalova Il Tarim Orman Mudurluk Bakanlik Yeni Uretim Model Ciftci Vatandas Halk Bulusma Bilgilendirme (1)

Kaynak: Haber Merkezi