Yalova'da 4 Çeşit Yemeğin 150 TL Olduğu Lokanta Açıldı! Yalova'da 4 Çeşit Yemeğin 150 TL Olduğu Lokanta Açıldı!

Son yıllarda yaşadığı siyasi istikrarsızlıklarla dünya medyasında yer edinen Bulgaristan, 9 Haziran’da gerçekleştirdikleri Parlamento Seçimleri sonrası hükümet kurma girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından 27 Ekim Pazar günü tekrar sandık başına gidecek. Yapılacak seçimler öncesi Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşların sandıklara giderek Türklerin temsilcisi olan Hak ve Özgürlükler İttifakı’na destek vermeleri çağrısında bulunuluyor. Bu çağrılara Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ile Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfi Özgür de katıldı. Başkan Gürel ve Başkan Özgür, Yürüyen Köşk’ten Yalovalı vatandaşlara seslenerek Türk ve Bulgar halkı için sandıklara gidilerek oy kullanılmasının çok önemli olduğunu vurguladılar. 
Yalova Belediye Baskan Balkan Gocmen Dernek Bulgaristan Parlamento Secim Vatandas Oy Kullanma Cagri (1)-1“Yalova’yı Türkiye şampiyonu yapalım”
Dünyaya büyük bir çevrecilik örneği olarak sunulan Yürüyen Köşk’ten Yalovalılara seslendiklerini vurgulayan Başkan Gürel, “Pazar günü Bulgaristan’da seçimler var. Çok önemli… Katılımı maksimum yapmamız lazım. Orada yaşayan hem Bulgar hem de Türk vatandaşların demokratik hakları haklarını güçlendirmek için Yalova’da da yaşayan çifte vatandaş hemşerilerimizi oy kullanmak için sandığa bekliyoruz. Biz elimizden gelen her türlü lojistik desteği sağlamaya devam edeceğiz. Özellikle rica ediyorum; Katılımı maksimuma çıkarmamız lazım. Dernek başkanımızda gereken çalışmaları yapıyor. Hep beraber en yüksek katılım oranıyla bu konuda da Türkiye’de şampiyon olalım” dedi. Seçimlere Yalova’daki katılımın her zaman yüksek olduğunun bilgisin veren Başkan Özgür, “Biz Yalova BAL-GÖÇ olarak her türlü hazırlığımızı yaptık. İlimizde 4 sandık açılıyor. İkisi Gaziosmanpaşa İlkokulu, üçüncüsü Çiftlikköy 500 Evler Kültür Merkezi ve dördüncüsü de Altınova Subaşı Neşeli Kafe BAL-GÖÇ binasında olacak. Tüm üyelerimize gereken kolaylıkları sağlayarak oylarını 13 numaraya, Ahmet Doğan’ın çevresinde toplanan herkesi, Hak ve Özgürlükler İttifakı’na davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Kaynak: Haber Merkezi