Yalova’da 2 Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı Yalova’da 2 Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından il genelinde ve geçiş güzergâhlarında uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Son olarak, üst torbacı ya da torbacı olarak tabir edilen ve sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen B.Ö., E.M., F.A., M.N.İ ve C.B. isimli şüphelilerin ikamet adreslerine yönelik operasyon düzenlendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri’nin, Narkotik Maddeler Arama Köpeği Gölge’nin de destek verdiği operasyonda yapılan aramalarda:
- 49 paket satışa hazır 33,05 gram Metamfetamin maddesi
- 3 paket halinde 3,31 gram Skunk maddesi
- 5 adet Sentetik Ecza Hap
- 1 adet Hassas Terazi
- 1 adet Kurusıkı tabanca ve 7 adet dolu fişek
- 1 adet Payp
- 17 adet uyuşturucu madde paketleme materyali ele geçirildi. 
Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yürütülen soruşturma kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yürütülen soruşturma kapsamında   B.Ö., E.M.,  F.A, M.N.İ  ve C.B. isimli şüpheli şahıslar adli makamlara  sevk edildi.
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlulara karşı mücadeleye kararlılıkla devam edecek.
 

Kaynak: Haber Merkezi