Turnuva öncesi 23 Ağustos Cuma günü Yalova Belediyesi’ne ait Engelsiz Kafe’de şirket temsilcilerinin katılımıyla birlikte kura çekimi gerçekleştirilirken gruplar ve fikstür belli oldu. Organize edildiği ilk turnuvadan bu yana büyük heyecana ve çekişmeye sahne olan şirketler arası kaynaşmayı sağlayan Şirketler Kupası Yaz Ligi’nin başlamasına saatler kaldı. Takımın 6’şarlı iki gruba ayrıldığı futbol şöleni tam 1 ay sürecek. Geçen turnuvada olduğu gibi bu turnuvaya da Kaptan Halı Saha Tesisleri yapılacak ve maçlar Kent77’den canlı olarak yayınlanacak.
Yalova Winner Sports Sirketler Kupasi Basliyor (4)Organizasyonun açılış maçı ise B Grubunda yer alan son şampiyon Yalova Ro-Ro Port ile Gemak arasında 19:00’da başlayacak. Bu maçın hemen ardından A Grubu’nda ise saat 20.00’de Mariner Mühendislik ile Beşiktaş Tersanesi kozlarını paylaşacak.
Yalova Winner Sports Sirketler Kupasi Basliyor (1)“Devler A Grubunda”
Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde kura çekimi sonrasında A Grubu adeta ölüm grubuna dönüştü. Bu grupta Müzesinde şampiyonluk kupası bulunan ve son finalist unvanını taşıyan Beşiktaş Tersanesi’nin yanı sıra Pınarbaşı, Yalova Belediyesi Personel AŞ, UEDAŞ, Yaşa Gemi ve turnuvada iki şampiyonluğu olan Mariner Mühendislik yer aldı.
“Son Şampiyon Ro-Ro B Grubunda”
A Grubuna nazaran dengeli görüntü veren B Grubunda ise son şampiyon Yalova Ro-Ro Port’un yanı sıra Aktif Hastanesi, Yeşil Körfez Su Birliği, Paksuntaş Makine, İDO ve Gemak ilk olarak gruptan çıkma mücadelesi verecek.

Başar Acar, Tuba Demir’i Ağırladı Başar Acar, Tuba Demir’i Ağırladı

Yalova Winner Sports Sirketler Kupasi Basliyor (6)Yalova Winner Sports Sirketler Kupasi Basliyor (7)Yalova Winner Sports Sirketler Kupasi Basliyor (2)

Kaynak: Haber Merkezi