İlk Haftanın Lideri Turgutlu! İlk Haftanın Lideri Turgutlu!

Ülkemizin birçok noktasından gelen sporcular kürsüye çıkabilmek için hazırlanan parkurda ter dökerken, Yalova Gençlik İl Müdürlüğü Spor Kulübü organizasyona damga vurdu. Yalovalı bisikletçiler ilk günü 2 altın ve 1 gümüş, ikinci günü ise 3 altın madalyayla tamamladı.
Yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri, Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Asil Çakır ve Türkiye Bisiklet Federasyonu temsilcileri tarafından takdim edildi.
4. Etap Puanlı Yol Yarışının ilk günün de U17 kızlar kategorisinde Zeynep Bayram ve U15 kızlar kategorisindeki sporcumuz Duru Koçak altın madalyanın sahibi oldu. Genç kadınlarda ter döken ve son dönemdeki başarılarıyla dikkat çeken Emine Irmak Sezer ise gümüş madalya kazandı.
2. gün gerçekleştirilen kriteryum yarışmasında Genç kadınlardaki sporcumuz Emine Irmak Sezer’in yanı sıra U17 Zeynep Bayram ve U15’te Duru Koçak kürsünün en üst basamağına çıkarak altın madalyaya uzandılar.

Yalova Turkiye Bisiklet Yol Yarislari Burdur Sampiyonlar Kursu (3)Yalova Turkiye Bisiklet Yol Yarislari Burdur Sampiyonlar Kursu (4)Yalova Turkiye Bisiklet Yol Yarislari Burdur Sampiyonlar Kursu (5)Yalova Turkiye Bisiklet Yol Yarislari Burdur Sampiyonlar Kursu (1)Yalova Turkiye Bisiklet Yol Yarislari Burdur Sampiyonlar Kursu (1)-1

Kaynak: Haber Merkezi