Haftalık Nümaroloji ve burç yorumları

17.06.2024 - 23.06.2024

Burç ve Yükselen burçlar.

Yurtta ve Yalova Hava Durumu Yurtta ve Yalova Hava Durumu

Koç, Sevgili koçlar, bu hafta sizi üzen sıkan durumlardan arınmak isteyeceğiniz ve farkındalıklarınızın artacağı günler geçireceksiniz. Maddi manevi işleriniz yolunuza giriyor. Anın tadını çıkartın kendinize vakit ayırın.

Boğa, Sevgili boğalar, finansal işleriniz yoluna giriyor. Hesaplı, düşünerek hareket edin. İpin ucunu kaçırmayın, fazla harcamalara dikkat. İkili ilişkilerde inatlasmalar olabilir. Sizin için ay boşlukta olacak. Önemli işlerinizi erteleyin.

İkizler, Sevgili ikizler, bol koşturmacalı bir hafta olacak sizin için evlilik sürecinde olanlar özelikle dikkatli hareket etmeli. Gözden kaçan birşeyler olabilir. Temkinli olmakta yarar var. 

Yengeç,Sevgili yengeçler, bu hafta baş, boyun, bel ağrılarına dikkat edin. Ticarette hareketlilik kazanacaksınız. Yeni adımlar için, ortaklıklar için uygun. 

Aslan, Sevgili aslanlar, bu hafta tatil planlamaları,sosyallik gündeminizde olacak. Bir yere davet edilebilirsiniz. Gidin biraz havanız değişsin. Tekmili mekanda ferahlık vardir. 

Başak, Sevgili başak,  gezeceğiniz, göreceğiniz bir hafta olacak. Sosyaleşecek ve yeni insanlar tanıyacaksınız. Bu ortam size iyi gelecek. Maddi konularda çok açılmayın.

Terazi, Sevgili teraziler, bu hafta zorlandınız, evinizdeki hesap çarşıya uymadı. Biraz daha dikkatli ve özenli hareket etmeniz gereken bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Kalp kırmamaya dikkat edin. Aksi takdirde düşman kazanabilirsiniz. 

Akrep, Sevgili akrepler,  birilerinin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Maskeler düşüyor. Hayretler içerisinde kenarda izleyeceksiniz. Kazanan siz olacaksınız, kaybeden onlar. Zaferinizin tadını çıkartın.

Yay, Sevgili yaylar, sizler için gergin bir dönem olabilir. Sakın olmalı ve politik davranmalısınız.  Yakın dostlarınız dan ailenizden destek göreceksiniz geri çevirmeyin. 

Oğlak, Sevgili oğlaklar, bu hafta aklınıza gelen başınıza geliyor. Ne konuştuğunuza düşündüğünüze dikkat edin.  Karşılık alabilirsiniz. Sezgileriniz kuvvetli, iç sesinizi dinleyin.

Kova, Sevgili kovalar, yeni adımlar, başlangıçlar sizler için geliyor. Biraz daha gerçekçi düşünerek ve biraz risk alarak başarı elde edebilirsiniz. Yorucu olacak ama güzel olacak.

Balık, Sevgili balıklar,  ufak tefek sağlık problemleriniz olabilir. Geçecek. Gerginliklere dikkat edin. Bir takım durumlar canınızı sıkacak, ama gözünüzüde açacak. İlahi adalete güvenin.

17 Haziran pazartesi

Sayısı 4 , rengi yeşil, işleriniz  yoğun olabilir. Sabıretmeniz gereken durumlar olabilir. Sakın kalın. 

18 Haziran salı

Sayısı 5 , rengi mavi,  sosyalleşmek, arkadaşlara vakit ayırmak ve yeni bir buluşma tanışma için uygun.

19 Haziran çarşamba 

Sayısı 6 , rengi indigo, aile ile vakit geçirmek için uygun. Sevdiklerinize zaman ayırın.

20 Haziran perşembe

Sayısı 7, rengi mor,  dua, istek, dilek ve meditasyon için uygun bir gün.

21 Haziran cuma

Sayısı 8, rengi pembe , birikim yapmak. Sadaka vermek, istenilen bir hedef için kumbara yapmak, dilek parası için uygun bir gün.

22 Haziran cumartesi 

Sayısı 9, rengi beyaz,  yardımlaşma, el uzatma ve yardım istemek için uygun bir gün.

23 Haziran  pazar

Rengi kırmızı, Sayısı 1, yeni başlangıç yapmak, diyet yapmak, için uygun bir gün.


Danışmanlık için :İnstagram : cisemalizim