KoçKoç, Sevgili koçlar, bu hafta,   elektronik aletlere dikkat edin. Bozulma kırılma yolda kalma olabilir. Tedbirli olmanızda fayda var. 

BoğaBoğa, Sevgili boğalar, bu hafta,  zihninizin sustuğu bir hafta olacak sizler için. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için uygun.

Ikizlerİkizler, Sevgili ikizler, bu hafta, problemli olduğunuz kişiler ile aranız düzelecek sıcak yaklaşımlar olabilir. Geri çevirmeyin.

YengeçYengeç, Sevgili yengeç, bu hafta, elinize geçen para ile bir müddet rahatlayacaksınız. Sizi mutlu edecek. Ailevi ilişkileriniz düzeliyor.

AslanAslan, Sevgili aslan, bu hafta, herşey iyi gidiyorken birden bire bir değişiklik yaşayacaksınız. Bu değişiklik sizin öz eleştiri yapmanızı sağlayacak. Emin adımlar atın.

BaşakBaşak, Sevgili başak, bu hafta, sevdiklerinizle bir araya gelmek sizi motive edecek. Kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Alacağınız haberler sizi şaşırtacak.

TeraziTerazi, Sevgili teraziler,  bu hafta, içinizde olan adalet duygusu bu aralar sizin adaletinizi engelliyor. Bir dostunuz ile aranıza mesafe girebilir. Hatayı kendinizde arayacaksınız.

AkrepAkrep, Sevgili akrep,  bu hafta, yorucu bir hafta geride kalıyor. Tatil planlaması yapılabilir. Eski ilişkiden yeni bir adım gelebilir.

YayYay, Sevgili yay, bu hafta, ne umdum ne buldum haftası olabilir. Biraz bencilliği bırakıp etrafınızdaki insanlarında ne hissettiğine önem verin.

OğlakOğlak, Sevgili Oğlak, bu hafta, dostluk ilişkilerinize dikkat edin. İnsanların gerçek yüzleri ile yüzleşe bilir. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

KovaKova, Sevgili kova, bu hafta, Rahatlayacak ve nefes alacaksınız. Değerlendirmeniz gerekn konular olacak. Düşünerek hareket edin.

BalıkBalık, Sevgili Balık, bu hafta,  mide rahatsızlıklarına, bel boyun ağrılarına dikkat etmelisiniz. Beklenen haber kapıda yeni iş fırsatı geliyor.

Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu

Pazartesi, sayısı 6 rengi indigo, içe dönmek, kendimizi dinlemek,  kitap okumak için uygun bir gün.

Salı, sayısı 7, rengi mor, dua dilek , meditasyon için uygun bir gün.

Çarşamba, sayısı 8, rengi pembe, bolluk bereket günü, dilek ve niyet için kenera para konulabilir.

Perşembe, sayısı 9 rengi beyaz, yardımlaşma, sadaka için uygun bir gün.

Cuma, sayısı 1, rengi kırmızı,  diyet. Detoxs, ve başlangıçlar için uygun.

Cumartesi, sayısı 2, rengi 2, ikili ilişkilere zaman ayırmak, adım atmak için uygun. 

Pazar, sayısı 3, rengi sarı, aile ile vakit geçirmek uzaktalarsa aramak iyi gelecektir.

İletisim; cisemalizim

Muhabir: Duygu Saral