KoçKoç, Sevgili koçlar, bu hafta,  bir barışma konuşma durumu söz konusu. Bu ikili ilişkinizde olabilir. Bir dostunuz da. Bu görüşme size iyi gelecek

BoğaBoğa, Sevgili boğalar, bu hafta,  dolunay size şans getirecek, hareket kazandıracak. Dinamiğiniz artıyor. Herşey yoluna girmeye başlıyor.

Ikizlerİkizler, Sevgili ikizler, bu hafta, ilişkilerinizdeki problem çözülecek. Yeni bir adım gelebilir. Bir hediye alıp şaşıra bilirsiniz.

YengeçYengeç, Sevgili yengeç, bu hafta, sorumluluklarınızdan kaçmayın. Gereksiz kibir ve öfkeden uzak durun ego savaşı yapmayın. Pişman olursunuz.

AslanAslan, Sevgili aslan, bu hafta, dostlarınız ile vakit geçirmek iyi gelecek. Eskiler  yad edilebilir. Geçmiş konular gündeme gelebilir. 

BaşakBaşak, Sevgili başak, bu hafta, dolunayın etkisi ile sizlerde stres olabilir. Bu durum geçici. Dinleyin anlayın anlayışlı yaklaşın. 

TeraziTerazi, Sevgili teraziler,  bu hafta, sağlık konularınız gündemde olacak. Mide ve bağırsak hasasiyeti ne dikkat edin.

AkrepAkrep, Sevgili akrep,  bu hafta, ilişkiler sarılsa da , kariyer hız kazanıyor. Beklemediğiniz bir yerden para var. Ama harcamalara dikkat.

YayYay, Sevgili yay, bu hafta, bu aralar sen çok değiştin diyor olabilirler. Dolunayın üzerinizdeki etkiside tam olarak bu. Değişim dönüşüm başlıyor.

OğlakOğlak, Sevgili Oğlak, bu hafta, eliniz işe gitmeyebilir. İnzivaya çekilme ihtiyacı olabilir. Ortaklıklara son verilebilir. Hayırlıdır, hislerinize güvenin.

Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu

KovaKova, Sevgili kova, bu hafta, Dolunay kova burcunda gerçekleşecek, bu durum size şans getiriyor tekrar bir kapı açılıyor. Kaçırmayın.

BalıkBalık, Sevgili Balık, bu hafta,  dolunayın etkisi ile ani kararlar verme eğilimi olabilir. Düşünerek hareket etmeli bitmesi gerekiyorsa bitirmelisiniz.

Pazartesi, sayısı 8, rengi pembe, para bereket günü, dilekler ve istekler için kenera para atmak, kumbara yapmak. Önemli.  

Salı, sayısı 9, rengi beyaz, yardımlaşma, sadaka vermek için uygun bir gün. 

Çarşamba, sayısı 1, rengi kırmızı, diyete başlamak , detoxs, ve yeni hedeflere başlamak için uygun.

Perşembe, sayısı 2, rengi turuncu, ikili ilişkiler için, yeni buluşma ve tanışma için uygun.

Cuma, sayısı 3, rengi sarı, çalışmalardan ekstra verim alınabilir.

Cumartesi, sayısı 4, rengi yeşil, konuşmalar yapmak, kendimizi ifade etmek için uygun bir gün. 

Pazar, sayısı 5, rengi mavi, sosyalleşmek için uygun bir gün.

İletisim; cisemalizim

Muhabir: Duygu Saral