KoçKoç, Sevgili koçlar, bu hafta,  kalp kırıklığınız son buluyor. Aslında çok gereksiz şeylere üzüldüğünüzü anlayacak ve farkındalık kazanacaksınız.  

BoğaBoğa, Sevgili boğalar, bu hafta, küllerinizden doğuyorsunuz. Geride bıraktığınız herşey için şükür edeceksiniz.

Ikizlerİkizler, Sevgili ikizler, bu hafta, kendinizi dışa vurmuş iç dünyanızı biraz geri planda bırakmış olabilirsiniz. Biraz kendinizi iç sesinizi dinleyin. 

YengeçYengeç, Sevgili yengeç, bu hafta, zorluklar geride kaldı, akıllıca kararlar verirseniz düzene gireceksiniz. Ani ve fevri kararlardan kaçının.

AslanAslan, Sevgili aslan, bu hafta, sizin için sosyal ve heyecanlı olacak. Ani bitişlere dikkat edin. Nasılsa gitmez dedikleriniz hayatınızdan bir anda çıkabilir.

BaşakBaşak, Sevgili başak, bu hafta, dostlarınız ile geçireceğiniz vakit kafanızı toplanmasına yardım edecek. Sosyalleşmeye özen gösterin.

TeraziTerazi, Sevgili teraziler,  bu hafta, beklenmedik haberler alabilir. Bu haberlere şaşıra bilirsiniz. Hemen cevap vermeyin, tepkide ! Sonradan fikriniz değişebilir.

AkrepAkrep, Sevgili akrep,  bu hafta, fizikselden ziyade ruhsal olarak kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Daha analitik yaklaşmayı sakın kalmalı.

YayYay, Sevgili yay, bu hafta, radikal kararlar almamaya özen gösterin. Sonrasında pişman olabilirsiniz. Nerde ne konuştuğunuzdan ziyade kimle ne konuştuğunuza dikkat edin.

OğlakOğlak, Sevgili Oğlak, bu hafta, sağlık sorunları, maddi sorunlar hepsi bir arada gibi hissedebilirsiniz. Eskilerden dönüş alabilirsiniz. Retro ile gelen retro ile gider. Yolunuza bakın.

KovaKova, Sevgili kova, bu hafta, Gergin geçen bir haftayı geride bıraktınız. Şimdi biraz dinlenme vakti. Hobilerinize yönelin.

BalıkBalık, Sevgili Balık, bu hafta,  kendinizi depresyonda hissedebilir. Canınız bir şey yapmak istemeyebilir. Planli hareket ederek üstesinden geleceksiniz.

12 AĞUSTOS _18 AĞUSTOS

Pazartesi, sayısı 1, rengi kırmızı, diyet ve başlangıçlar için uygun bir gün. 

Salı, sayısı 2, rengi turuncu, aşk ilişki günü , sevdiğiniz ile vakit geçirebilir. Yeni başlangıçlar olabilir. 

Çarşamba, sayısı 3, rengi sarı, konuşma yapmak, kendimizi ifade etmek ve görüşmeler için uygun.

Perşembe, sayısı 4, rengi yeşil,  daha fazla sorumluluk alabiliriz. Sabırlı olmamız gerekli. 

Cuma, sayısı 5, rengi mavi, sosyalleşmek ,gezmek, yürüyüş için uygun bir gün.

Cumartesi, sayısı 6, rengi indigo, aile ile vakit geçirebilir, uzakta ise telefon ile haberleşme iyi olacaktır. 

Yalova Belediyesi Park Bahçeler Fidanlığı Şehri Yeşillendiriyor Yalova Belediyesi Park Bahçeler Fidanlığı Şehri Yeşillendiriyor

Pazar, sayısı 7, rengi mor, dua dilek istek , ibadetler için uygun bir gün.

İletisim; cisemalizim

Kaynak: Haber Merkezi