KoçKoç, Sevgili koçlar, bu hafta,  geri dönenmeye çalışan eski ilişkiler şu anki hayatınızda olumsuzluklara yol açabilir. Duygularınızı iyi kontrol edin. 

BoğaBoğa, Sevgili boğalar, bu hafta, bereket kapılarınız açılıyor, daha sosyal ve daha aktif olacaksınız. Sevdikleriniz ile vakit geçirin .

Ikizlerİkizler, Sevgili ikizler, bu hafta, ikili ilişkilerde bir netlik söz konusu olabilir. Adım gelebilir. Ciddiye taşınabilir. Ne istediğinize karar verin.

YengeçYengeç, Sevgili yengeç, bu hafta, hiç beklenmedik bir yerden gelecek olan para sizi sevindirecek. Kafa karışıklığına dikkat iki kişi arasında kalabilirsiniz.

AslanAslan, Sevgili aslan, bu hafta, yüzleşmeler yaşayacak, alma verme dengesini koruyacaksınız. Ektiğinizi biçme zamanı. 

BaşakBaşak, Sevgili başak, bu hafta, tatil ihtiyacınız arta bilir. Kendinizi boğulmuş hissedebilirsiniz. Biraz uzaklaşmak size iyi gelecek. 

TeraziTerazi, Sevgili teraziler,  bu hafta, dostluk açılarınız sınana bilir. Onlara karşı dürüst olun. Anlayışlı yaklaşın. Yardım istemek den çekinmeyin.

AkrepAkrep, Sevgili akrep,  bu hafta, kararsızlık yaşayabilirsiniz. Bu durumda beklemeli aceleci olmamalısınız. Bu dönem karar vermek için doğru değil.

YayYay, Sevgili yay, bu hafta, ikili ilişkilere dikkat etmeniz gerekli. Tartışmalara çok açıksınız. Anlayışlı olmalı ve sakın davranmalısınız.

OğlakOğlak, Sevgili Oğlak, bu hafta, sinir sistemine dikkat etmeli, birden bire parlamalara yanlış anlaşılmalara dikkat. Pişman olacağınız şeyler yapmayın.

KovaKova, Sevgili kova, bu hafta, Sıkıntılarınız geride kalıyor, ferahlayacağınız bur hafta olacak insanların laflarına takılmayın. 

BalıkBalık, Sevgili Balık, bu hafta, iç sıkıntılarına dikkat edin. Sağlık konusunda biraz daha özenli olmanızda fayda var. Ruh sağlığınızı koruyun.

Yurtta ve Yalova Hava Durumu Yurtta ve Yalova Hava Durumu

Pazartesi - Rengi sarı, sayısı 3, sabır günü. Sabırlı olmalı iş içinde ve dışında sakin kalmalıyız sabrımız sınana bilir.

Salı - Rengi yeşil, sayısı 4, meditasyon yapmak. İçe dönmek, dinlenmek için uygun.

Çarşamba - Rengi mavi sayısı 5 , sosyaleşmek arkadaşlarla vakit geçirmek için uygun. 

Perşembe - Rengi indigo Sayısı 6, bugün aile ile vakit geçirmek uzakta ise aramak iyi olacaktır.

Cuma - Rengi mor, sayısı 7, bugün. Dua istekler ve ibadet için uygundur.

Cumartesi - Rengi pembe sayısı 8, bereket günü, istekler için kumbara yapılmalıdır.

Pazar - Rengi beyaz sayısı 9  bugün, sadaka vermek, yardımlaşma için uygun.


İnstagram: Cisemalizim

Kaynak: Haber Merkezi