KoçKoç, Sevgili koçlar, bu hafta, ani öfke patlamalarına dikkat etmelisiniz. Özelikle trafikte daha dikkatli olmalısınız. Yanlış yatırımlar yapmayın. Bekleyin daha zamanı değil.

BoğaBoğa, Sevgili boğalar, bu hafta, rahat edeceğiniz. Konfor alanınıza döneceğiniz bir hafta olacak. Canınız bir şey yapmak istemeyebilir.

Ikizlerİkizler, Sevgili ikizler, bu hafta, seyahat için uygun bir hafta olacak sizin için. Evlilik hazırlığı yapanlar. Ani bir bitiş yaşayabilir. Dikkatli olmalısınız.

YengeçYengeç, Sevgili yengeç, bu hafta, beklenmedik bir yerden para gelebilir. Bu durum enerjinizi yükseltecek. İkili ilişkinizde olacak problemi konuşarak halledebilirsiniz. Büyütmeyin.

AslanAslan, Sevgili aslan, bu hafta, gizli saklı olaylar ortaya çıkabilir. Canınızı sıkacak bazı durumlar söz konusu olabilir. Dikkatli olmalı, kimin yanında ne konuşacağınıza dikkat etmelisiniz.

BaşakBaşak, Sevgili başak, bu hafta, aile ile alakalı konular gündeminizde olabilir. Ailenize vakit ayırın, onlar ile zaman geçirmek size iyi gelecek. Uzak olanlar ile telefon ile görüşülebilir.

TeraziTerazi, Sevgili teraziler,  bu hafta, kendi içinize kapanabilir. Kafa dinlemek isteyebilirsiniz. Kendinize zaman tanıyın. Sevdikleriniz ile vakit geçirin.

AkrepAkrep, Sevgili akrep,  bu hafta, ruhunuz ve bedeninizi  yorgun hissedebilirsiniz. İlişkilerde problem yaşanabilir. Keskin ve ani kararlardan kaçının.

YayYay, Sevgili yay, bu hafta, kendinizi baskı altında hissedebilir. Olayları büyütebilirsiniz. Sakın kalmalı, düşünceli hareket etmelisiniz.

OğlakOğlak, Sevgili Oğlak, bu hafta, yoğun olabilir. İş konularınız gündemde olacak. Maddi planlamalar yapılabilir. Gereksiz para harcamamaya dikkat.

KovaKova, Sevgili kova, bu hafta, bereketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Etrafınızdaki insanlara dikkat edin. Gereksiz alinganliklar yapmamaya önem gösterin.

BalıkBalık, Sevgili Balık, bu hafta. İş ve kariyer anlamında yeni fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Bunu iyi değerlendirin. Maddi olarak yükselmeniz an meselesi. 

Pazartesi - Rengi pembe sayısı 8, bereket günü kendinize bereket kumbarası yapabilir. Hedefleriniz için kenara  para koyabilirsiniz.

Salı - Rengi beyaz, sayısı 9, sadaka verebilir. Yardım edebilir, Yardım isteye bilirsiniz.

Çarşamba - Rengi kirmizi, sayısı 1 , diyet ve yeni başlangıçlar için uygun bir gün. Başlatma enerjisi aktif. 

Perşembe - Rengi turuncu. Sayısı 2, ikili ilişkiler için uygun bir gün. İlişkisi olmayanlar yeni bir adım atabilir/ gelebilir.

Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu

Cuma - Rengi sarı, sayısı 3, ailenize zaman ayırmak için uygun bir gün uzaktaki büyükler aranabilir.

Cumartesi - Rengi yesil, sayısı 4 , içe dönmek meditasyon yapmak için uygun bir gün.

Pazar - Rengi mavi sayısı 5, bugün arkadaşlarınıza vakit ayırmalı, sohbet etmeli. Sevdiklerimize zaman ayırmak için uygun bir gün.

İletisim; cisemalizim

Editör: Arda Yavuz