Burçlar ve Yükselen burçlar

Koç, Sevgili koçlar, bu hafta, Oğlak dolunayında, 29 derecenizde önemli bir konum taşıyacak, krizi fırsata çevirirseniz kazanan siz olacaksınız.

Boğa, Sevgili boğalar, bu hafta, Oğlak dolunayında, kariyer planlamaları yapabilir, çabaladığınız, hakkınız ne ise alacaksınız. Risk alın.

İkizler, Sevgili ikizler, bu hafta, Oğlak dolunayında, miras ve borç gündeminiz olacak. Beklediğiniz konu netliğe kavuşuyor. Sizin için bir tamamlama dönemi olacak. 

Yengeç, Sevgili yengeç, bu hafta, Oğlak dolunayında, ortaklıklar ve ilişkilerde güzel gelişmeler olacak. Beklediğiniz adım, haber gelecek.

Aslan, Sevgili aslan, bu hafta, Oğlak dolunayında, iş hayatınız hareketleniyor. Terfi alabilir, ani başlangıçlar yapmayın, ani bitiş ler getirir.

Başak, Sevgili başak, bu hafta, Oğlak dolunayında, aşk hayatınız harekete geçiyor, yeni bir arayışda olabilirsiniz. Finansal konularda dikkat etmeli.

Terazi, Sevgili teraziler,  bu hafta, Oğlak dolunayında, ticari alanlarla alakalı yeni başlangıçlar olabilir. İş değişikliği için uygun. 

Akrep, Sevgili akrep,  bu hafta, Oğlak dolunayında, kariyer konusunda düşünceli olabilirsiniz. Kafaniz karışmış olabilir. Sağlıklı kararlar vermek için kendinizi dinlendirin.

Yay, Sevgili yay, bu hafta, Oğlak dolunayı,  sizi oldukça gerebilir. Sinirlerinize hakim olun. Biraz daha yapıcı olmanızda fayda var.

Oğlak, Sevgili Oğlak, bu hafta, 12. Evinizde olan bu dolunay size sürpriz gelişmeler sunacak. Tam vazgeçecekken başlayacak. Yeni atılımlar için uygun. Strese dikkat etmeli.

Kova, Sevgili kova, bu hafta, Oğlak dolunayı etkileriniz, gözünüz açılıyor, gönlünüzde. Bolluk bereket geliyor fakat dikkatsiz harcamalara dikkat. Aynı zamanda 40 düşün bir konuş.

Yalova Belediyesi’nden Toplu Sünnet Şöleni Yalova Belediyesi’nden Toplu Sünnet Şöleni

Balık, Sevgili Balık, bu hafta Oğlak dolunayı etkileriniz, aile ve çevre olacak. Gizemli  dünyanız gözler önüne serilebilir. Dikkatli olmalısınız. Şeffaf olmakta yarar var.
 

22 Temmuz - 28 Temmuz 

Pazartesi - Rengi mavi, sayısı 5, arkadaşlar ile vakit geçirmek sosyalleşmek için uygun bir gün.

Salı - Rengi indigo, sayısı 6, aile ile vakit geçirmek, aile büyüklerini aramak ve zaman ayırmak için uygun bir gün.

Çarşamba - Rengi mor, sayısı 7 , dua istek ve rütieller için uygun bir gün. 

Perşembe - Rengi pembe. Sayısı 8. Bereket günüdür. Kenera para konulabilir. Dilek kumbarası yapmak için uygun bir gün.

Cuma - Rengi beyaz, sayısı 9, yardımlaşma, yardım isteme / etme, sadaka vermek için uygun bir gün.

Cumartesi - Rengi kırmızı, sayısı 1 , başlangıçlar için, diyet için detoxs için uygun bir gün.

Pazar - Rengi turuncu, sayısı 2, ikili ilişkilerinize zaman ayırmak, teklifte bulunmak, veya değerlendirmek için uygun bir gün.


İnstagram: Cisemalizim