Burçlar ve Yükselen burçlar.

KoçKoç, Sevgili koçlar, bu hafta taşıtlar ile alakalı bir sorun olabilir. Alım, satım için uygun değil. Yatırımlarınızı başka yönde değerlendirin daha karlı olacak.

BoğaBoğa, Sevgili boğalar,  bu hafta sizin için herşey yeniden başlıyor. Temiz bir sayfa açıp önünüze bakacak, yeni alışkanlıklar edinecek, var olanları olumluları ile değiştireceksiniz. 

Ikizlerİkizler, Sevgili ikizler ler, bu hafta ikili ilişkileriniz bir sınavdan geçebilir. Sabırlı olmalı, biraz altan almalısınız. Kafanız duygularınız karışa bilir.

Melike ile Furkan Nişanlandı Melike ile Furkan Nişanlandı

YengeçYengeç, Sevgili yengeçler, bu hafta aile ve iş konularınız gündemde olacak. Beklenmedik gelişmeler olabilir. Mahkeme konuları gündeme gelebilir. Ani boşanma kararları alınabilir.

AslanAslan, Sevgili aslanlar, bu hafta dinlenme molası, kendiniz ile vakit geçirecek, kendiniz için birşeyler yapacaksiniz, spor, kuaför olabilir. Verim alınacak.

BaşakBaşak, Sevgili başaklar, bu hafta gezelim görelim sosyaleşelim haftası olacak. Yeni yerler keşfedecek, yeni dostlar edineceksiniz.

TeraziTerazi, Sevgili teraziler, bu hafta kafa karışıklıkları olabilir. Kararsız kalabilirsiniz. Acele etmeyin, düşünmeden adım atmayın. Biraz zamana ihtiyacınız var. 

AkrepAkrep, Sevgili akrepler, bu hafta günün nasıl geçtiğini anlamaya bilirsiniz. Üst Üste sorumluluklar yüklenebilir. İsyan etmeyin bu tempo hedefleriniz için gerekli.

YayYay, Sevgili yaylar, bu hafta gündeminizde, yeni bir aşk olabilir, yeni insanlarla tanışmalar yaşanabilir. Şans verin belkide aradığınız odur.

OğlakOğlak, Sevgili oğlaklar, bu hafta birsey yapmak içinizden gelmeye bilir, geçmişe özlem duyabilirsiniz. Eskileri yad etmek ve biraz dinlenmek için uygun.

KovaKova. Sevgili kovalar, bu hafta, beklenmedik bir yerden para gelebilir. Finansal bereketiniz artiyor. Ferahlayacak ve rahatlayacaksiniz.

BalıkBalık, Sevgili balıklar, bu hafta sanat ve sanat dalları ile alakalı bir hobi edinebilir, kendiniz ve ilgi alanlarınız ile zaman geçirmek size iyi gelebilir. Maddi olarak beklenen karşılığı alacaksınız.

Nümarolojik Enerjisel yorumu.

1 Temmuz - 7 Temmuz 

Pazartesi, sayısı 7 rengi mor, konuşmalar için, buluşmalar ve dertleşmek için uygun

Salı, sayısı 8 rengi pembe, bereket günüdür, dilek istek ve niyetler için kumbara oluşturulabilir. Kenera para konabilir.

Çarşamba, sayısı 9 rengi beyaz, dilek istek ve dualar için uygun bir gün. İbadetlere ve rütiellere yönelebilirsiniz.

Perşembe, sayısı 1 , rengi kırmızı, başlangıçlar için diyet için uygun birgun. Başlayın devami gelecek. 

Cuma, sayısı 2, rengi turuncu, ikili ilişkiler için, sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek için, teklifler ve adımlar için uygun.

Cumartesi, sayısı 3, rengi sarı, sosyalleşmek, doğa yürüyüşleri , dışarıda vakit geçirmek için uygun bir gün.

Pazar, sayısı 4, rengi yeşil, yardım etmek sadaka vermek, sokak hayvanlarını beslemek için uygun bir gün dönüşü her zaman kinden daha güzel olacak.  

İletisim, instagram; cisemalizim

Editör: Arda Yavuz