24 Haziran - 30 Haziran.

Burçlar ve Yükselen burçlar.

KoçKoç, Sevgili koçlar, bu hafta iş ve maddiyat ile alakalı konularınız hareket kazanıyor. Alacağınız var ise alacaksınız. İş ile alakalı terfiler söz konusu. 

BoğaBoğa, Sevgili boğalar,  bu hafta inançlarınız, hisleriniz, ve hedefleriniz yenileniyor. Yeniden başlama enerjiniz aktif. Sorgulayacak ve keşfe çıkacaksınız.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Dünyaevine Girdi Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Dünyaevine Girdi

Ikizlerİkizler, Sevgili ikizler ler, bu hafta maddi konular gündemde. Alacak, verecek, durumları söz konusu olacak. Toplum içerisinde ön plana çıkacaksınız.

YengeçYengeç, Sevgili yengeçler, bu hafta aile ve ikili ilişkiler, evlilik gündeminizde. Yeniden yapılana bilir, ama ani bitiş ve kopuşlarda olabilir. Daha sakin kalmalısınız.

AslanAslan, Sevgili aslanlar, bu hafta yoğun bir tempo olacak. İş, aşk, kariyerde değişimler yaşana bilir. Gizli saklı durumlar ortaya çıkabilir. Bazi ortaklıklar bitebilir.

BaşakBaşak, Sevgili başaklar, bu hafta eğer evli iseniz yeni düzen, iliskiniz varsa ciddiyete adım, bekarsanız yeni bir aşk olacak. Vedalaştığınız hislere tekrar kavuşacaksınız.

TeraziTerazi, Sevgili teraziler, bu hafta çalışma ortamlarınız, aile ortamınız, yakın çevreniz ile çatışmalara çok açıksınız. Daha sakın olmalı empati yapmalısınız. Dostlarınız ile aranız açılabilir. 

AkrepAkrep, Sevgili akrepler, bu hafta arkadaşlarınız gündeminizde olabilir. Dert dinleyebilir, akıl verebilirsiniz. Kariyeriniz de kademe anlamanız için bolca fırsatınız olacak. Kaçırmayın. 

YayYay, Sevgili yaylar, bu hafta gündeminizde, maddiyat, ev arsa, toprak, mal, miras işleriniz konu olacak. Satış ve alış için uygun. Yükselişe geçiyorsunuz. 

OğlakOğlak, Sevgili oğlaklar, bu hafta yeni bir aşk gündem olabilir, yeni heyecanlar kapıda, kendi iç dünyanıza dönecek, maneviyata zaman ayıracaksınız.

KovaKova. Sevgili kovalar, bu hafta psikolojik olarak toparlanacak, maneviyata dönecek ve yeniden var oluş aşamasına geçeceksiniz. Beklemediğiniz yerden para gelebilir. 

BalıkBalık, Sevgili balıklar, bu hafta çevreniz ile geleceğe dönük planlamalar yapabilirsiniz. Yeni iş kapıları açıla bilir. Sağlığınıza dikkat edin.

Nümarolojik Enerjisel yorumu.

24 Haziran - 30 Haziran 

Pazartesi, sayısı 2 rengi turuncu, yeni bir aşk a başlanabilir. İlişkiler kuvvetlen e bilir. Romantik konuşmalar için uygun. 

Salı, sayısı 3 rengi sarı, konuşma yapmak iş görüşmesi yapmak için uygun. Kendimizi kolay ifade edeceğimiz bir gün olacak. 

Çarşamba, sayısı 4, rengi yeşil, çalışma ve yaptığımız işten en çok verimi alacağımız bir gün olacak. Yarım kalan işlerinizi halledebilirsiniz. 

Perşembe, sayısı 5 , rengi mavi, arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize vakit ayırın doğa yürüyüşleri iyi gelecek. 

Cuma, sayısı 6, rengi indigo, ailenize ve sevdiklerinize vakit ayırın, uzaktalar ise telefon görüşmeleri iyi olacaktır.

Cumartesi, sayısı 7, rengi mor, dua, istek, meditasyon ve ibadetler için uygun bir gün. Maneviyatınıza zaman ayırın.

Pazar, sayısı 8, rengi pembe,   hayalleriniz için kenara bir miktar para atın. Dilek kumbarası oluşturun. Sadaka vermeye özen gösterin. 

İletisim, instagram; cisemalizim

Editör: Arda Yavuz