Kamu Haberleri

Kamu haberleri ve güncel Kamu gelişmeleri, Kamu ile ilgili tüm video, Kamu fotoğrafları ve Kamu haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Kamuda Tasarruf Tedbirlerine ilişkin yeni düzenleme ile kamuda çoklu maaş alanlara yönelik kapsamda değişiklik yapıldı.

EĞİTİM

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi oturumları, 20-21 Temmuz tarihlerinde 30 il ve 35 sınav merkezinde yapılacak.

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Sınavı'na başvuru...

MERKEZ

Yalova’nın farklı bölgelerinde kamuya ait yerlerin kirletilmesiyle ilgili konu Yalovalı vatandaşlar tarafından büyük tepki görüyor.

ULUSAL

Ekonomi Koordinasyon Kurulu “Uygulamaya aldığımız kamuda tasarruf ve verimlilik paketiyle daha da güçlendireceğimiz mali disiplin, dezenflasyon sürecine destek olmaya devam...

GÜNDEM

Yalova Valiliği tarafından düzenlenen kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin de katıldığı deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı.

GÜNDEM

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu(KESK)’in Yalova Bileşenleri, kamuda gerçekleştirilmeye başlayan tasarruf tedbirlerine karşı olduklarını belirten bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

GÜNDEM

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya tarafından kamu kurumlarına ve firmalara erişilebilirlik belgesi takdim edildi.

ULUSAL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi"ni açıkladı.

GÜNDEM

Yalova Valiliği, 2 Mayıs Perşembe gününden itibaren olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarında değişikliğe gidildiğini duyurdu.

GÜNDEM

Yalova Memur-Sen Başkanı Halil İbrahim Özer, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların karşılaştığı sorunların çözümüne dair sosyal medya hesabından önerilerde bulundu.

MEDYA

Kamu kurumlarında 9 gün süren bayram tatilinin ardından ilk mesai gününde Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bahçesinde geleneksel bayramlaşma...