2023-2024 sezonunun ardından 8 yıl formasını giydiği Beşiktaş Safi Çimento’ya veda eden başarılı sporcunun yeni durağı Nilüfer Belediyespor oldu. Siyah Beyazlı ekipte altyapı ve A takımda sayısız başarıya imza atan Yalovalı genç oyuncu 20’nin üzerinde kupa kazanma başarısı da göstermişti. Yalova’nın hentboldaki gururu olan Gökay Bilim geçen sezonu 78 golünün yanı sıra Süper Kupa, HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Hentbol Erkekler Süper Ligi şampiyonlukları yaşayarak tamamlamıştı.

Yalovalı Milli hentbolcu, Beşiktaş Safi Çimento’’dan ayrılığını, "8 yıldır formasını terlettiğim ve çok güzel anılar biriktirdiğim şanlı Beşiktaş'a veda vakti. Başta büyük Beşiktaş taraftarları olmak üzere omuz omuza mücadele ettiğim tüm takım arkadaşlarıma ve yöneticilerime teşekkür ederim" paylaşımıyla duyurmuştu.

Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi! Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi!

Bursa’ya giden Gökay Bilim, 2024-2025 sezonunda Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Nilüfer Belediyespor’a imzayı attı. Mavi Beyazlı ekip imza sonrası,” Nilüfer Belediyespor Hentbol A Takımımız, Beşiktaş Safi Çimento’dan sol kanat oyuncusu Gökay Bilim’i kadrosuna katmıştır. Kendisine yeni sezonda başarılar dileriz” açıklaması yaptı.

Bursa ekibi ayrıca Hentbol Genel Menajeri olarak Ahmet Serdar Baturkan atandığını duyururken, İdari ve Teknik Menajer görevine Metin Güner’i getirdi. Kulüp ayrıca İlknur Kurtuluş ile yola devam etme kararı almıştır. Kurtuluş, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin ilk kadın başantrenörü oldu.

Kaynak: Haber Merkezi