Tekirdağ temsilcisiyle 27 maça çıkarak şampiyonluk yolunda önemli bir performans sergileyen Fırat geçtiğimiz günlerde Çorluspor 1947 Spor’la anlaşma sağlamış hayalini kurduğu profesyonel olma yolunda ilk adımı atmıştı.
Hem Fırat Güneş hem de Çorlu ekibi sosyal medya hesaplarından anlaşmayı duyurmuştu. Ağustos ayı içerisinde dünya evine girecek olan başarılı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Çorluspor 1947’den ayrıldığını duyurdu.
Yaşanan bu ayrılık ise birçok takımın iştahını kabarttı. Yeni sezon öncesinde birçok takımın transfer listesinde bulunan Fırat Güneş’in yeni durağı ise merak konusu olmaya başladı. Başarılı oyuncunun önümüzdeki günlerde yeni takımının belli olması bekleniyor. 
Yalova Firat Gunes Corluspor Ayrilik (2)Fırat Güneş kimdir?
Yalovalı futbolcu 27 yaşındaki stoper Fırat Güneş, futbola Yalova Sağlıkspor altyapısında başladı. İlimizde daha sonra sırasıyla Acarspor, Çiftlikköy Belediyespor ve Kadıköyspor formalarını terleten Fırat, ardından Maltepespor’a transfer oldu. Kocaeli ekibi Gebzespor’da da iki yıl oynaması sonrasında başarılı stoper, geçtiğimiz sezon Çorluspor 1947 ile Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Yalovalı futbolcu, yeni sezonda da Tekirdağ ekibiyle TFF 3. Ligi’nde kariyerine devam edecek. Bölgesel Amatör Ligi’nde bugüne kadar 140 maçta süre alan Fırat, 9 da gol kaydetti. Türkiye Kupası’nda 6 maçta görev yapan 27 yaşındaki stoper 1 gol attı.

Yalova Store İçin İmzalar Atıldı Yalova Store İçin İmzalar Atıldı

Yalova Firat Gunes Corluspor Ayrilik (3)

Kaynak: Haber Merkezi