SPOR

Ferit ve Elif Sonsuza Dek Mutluluğa Adım Attı

Yeşil Yalova FK’nin Sportif Direktörü Ferit Erişçi hayatını Çiftlikköy Belediyespor’un başarılı voleybolcusu Elif Kavrar’la birleştirdi. Genç çiftin düğün töreni spor, siyaset ve iş dünyasını da bir araya getirdi.

Yalovaspor’da yetişip profesyonel olduktan sonra, Tarsus İdmanyurdu, Bozüyükspor, Körfez Spor Kulübü, İnegölspor, Turgutluspor, Ankara Keçiörengücü, Erzurumspor FK, GMG Kastamonuspor, Sakaryaspor, Hes İlaç Afyonspor, 1966 Edremitspor, Burhaniyespor ve son olarak Yeşil Kırmızılı ekipte forma giyip şampiyonluk sevinci yaşayan yeni sezonda Yeşil Yalova FK’da Sportif Direktörlük görevini üstlenecek Ferit Erişçi Uzunlar Çiftliğinde düzenlenen törenle SGK Voleybol İhtisas Kulübü, Çankaya Adliyesi Anka, Konya Ereğli Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Seramiksan FK, Kuzeyboru, Bolu Belediyesi, Generali Sigorta Sakarya Voleybol, Edremit Belediyesi Altınoluk, Fethiye Zirve Spor Kulübü ile geçen sezon Çiftlikköy Belediyespor forması giyen başarılı libero Elif Kavrar’la dünya evine girdi. Genç çiftin ömür boyu mutluluğa “Evet” derken şahitliklerini ise sporculuk döneminde beraber forma giydiği isimler üstlendi. 
Uzunlar Çiftliğinde görkemli düğün töreninde spor dünyasının yanı sıra siyaset ve iş dünyasından da birçok isim katılarak renk kattı. Yalova Gazetesi ailesi olarak Ferit ve Elif Erişçi çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.