Organizasyonda A Grubu’nda Beşiktaş Tersanesi ile UEDAŞ, B Grubunda ise Yalova Ro-Ro Port- da Paksuntaş Makine kozlarını paylaştı.

Minik Kramponlar İsmet Kayer’i Yad Edecek Minik Kramponlar İsmet Kayer’i Yad Edecek

“Rıza Attı Beşiktaş Şahlandı”

Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nin A Grubu’nun üçüncü haftasının açılış maçında Beşiktaş Tersanesi ile UEDAŞ karşı karşıya geldi. Kaptan Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı turnuvada mücadelesinde gol perdesini aralayan Kocaelispor çıkışlı Rıza Altuntaş takımının gollerinin tamamına imza atarak 8-3’lük galibiyeti getirdi.

Yalova Sirketler Kupasi Futbol Turnuva (1)“Paksuntaş’ı durdurabilene aşk olsun”

Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nin B Grubunun üçüncü hafta ilk maçında son şampiyon Yalova Ro-Ro Port ile Paksuntaş Makine karşılaştı. Nefes kesen mücadeleyi Paksuntaş bir birinden klas ayaklarından bulduğu gollerle 7-2 kazanarak puanını 9’a çıkartıp adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

“Bugün iki maç var”

Organizasyon bu akşam oynanacak iki maçla devam edecek. Günün ilk müsabakasında B Grubu’nda İDO ile Yeşil Körfez Su Birliği karşılaşacak. Puansız iki takımın mücadelesi 19:00’da başlayacak. Bu maçın hemen ardından saat 20.00’de A Grubu’nda Yaşa Gemi ile Yalova Belediyesi Personel AŞ takımları 3 puan için sahaya çıkacak.

Yalova Sirketler Kupasi Futbol Turnuva (4)Yalova Sirketler Kupasi Futbol Turnuva (2)

Kaynak: Haber Merkezi