SPOR

Dev Adamların, Fenerbahçe Hazırlıkları Sürüyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ikinci haftasında Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak olan Yalovaspor Basketbol Kulübü çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşil Kırmızılı ekibimiz saha ve seyircisi önünde 12 Ekim Cumartesi günü saatler 18:00’ı gösterdiğinde güçlü rakibini ağırlayacak. Yeni sezona 100-59’luk Anadolu Efes mağlubiyetiyle başlamasına karşın temsilcimiz taraftarının da desteğiyle Fenerbahçe Beko’ya zor anlar yaşatması bekleniyor. Karşılaşmanın biletleri satışa çıkarken Yalovalı basketbol severler Met Coffee ile Uska Turizm Jolly Tur Yalova’dan satın alabilecekler. Müsabaka ayrıca Beinsports’tan canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe Beko ise bu maç öncesinde 37. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Anadolu Efes’e 83-82 mağlup olurken, Süper Ligde Onvo Büyükçekmece Basketbol’u 97-85, Turkish Airlines EuroLeague’de Olympiakos’u 82-71 yenmişti. Sarı Lacivertliler bugün EuroLeague’de Anadolu Efes’e konuk olduktan sonra temsilcimize konuk olacak.

Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da Sarunas Jasikevicius yönetiminde şampiyonluğu kovalayacak olan

Fenerbahçe, sezonu kapatan Scottie Wilbekin'in yerine oyuncu arayışı içerisine olduğu öğrenildi. Bu sezon maddi anlamda zorluklar çeken ve sponsorluk konusunda çalışmalarını sürdüren Yeşil Kırmızılı ekibimiz oyuncu kadrosunu güçlendir adına arayışlarını sürdürdüğü de öğrenildi.