2024-2025 sezonuna Anadolu Efes deplasmanında açacak olan Yeşil Kırmızılı ekibimizde Travis McConico, Alonzo Verge, Ege Özçelik, Boran Güler, Çağatay Özkan bir dizi testinden geçerken adeta turp gibi çıktılar.

Yeni sezon hazırlıklarına Eylül ayında başlayacak olan Yalovaspor Basketbol Takımının oyuncuları

Yalova Basketbol Yalovaspor Saglik Test (1)Özel Atakent Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Takımın sağlık sponsoru olan hastanede yapılan kontrollerde, sporcuların tüm tahlilleri gerçekleştirildi ve herhangi bir sakatlık ya da sağlık sorunu tespit edilmedi.

Yeşil Yalova FK Bolu’da Kamp Yapacak Yeşil Yalova FK Bolu’da Kamp Yapacak

Kulüpten Oyuncuların sağlık testini başarıyla geçtiğine vurgu yapılırken, "Lig hazırlıklarımız hızla devam ediyor. Oyuncularımızın moral ve motivasyonu yüksek. Sezona en iyi şekilde başlamak için tüm çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz." açıklamasında bulundu. Seyircisinin karşısına ikinci haftada Fenerbahçe Beko maçıyla çıkacak olan Yalovaspor Basketbol Kulübü antrenmanlarına önümüzdeki hafta başında start verecek.

Yalova Basketbol Yalovaspor Saglik Test (4)Yalova Basketbol Yalovaspor Saglik Test (5)Yalova Basketbol Yalovaspor Saglik Test (3)

Kaynak: Haber Merkezi