ÇINARCIK

Çınarcık’ta Demokrasi Rüzgarı!

Çınarcık Kaymakamlığı tarafından Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde organize edilen “Halk Günü” kapsamında bir araya gelen Çınarcık halkı, ilçeye dair istek ve taleplerini dile getirdi.

Çınarcık’ta katılımcı demokrasi rüzgarları esiyor. Çınarcık Kaymakamlığı tarafından Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen “Halk Günü”nde bir araya gelen ilçe sakinleri, şikayet ve taleplerini yetkililere aktardı.

Toplantının katılımcılarından biri olan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, resmi sosyal medya hesabından bilgilendirme mesajı paylaştı. Başkan Kurt, “Çınarcık Kaymakamlığı tarafından düzenlenen, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın şikayet ve taleplerini aktardıkları Halk Günü toplantısına katıldık. Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleşen Halk Günü’nde; Çınarcık Kaymakamı Sn. Oğuzhan Erdi Atak, ilçe kurum amirleri, meclis üyeleri, belediyemizin birim müdürleri, muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşlarımız yer aldı. Vatandaşlar tarafından yöneltilen çok sayıda sorunun cevap bulduğu, verimli geçen toplantının Çınarcık’ımız adına hayırlara vesile olmasını diliyor; toplantıyı düzenleyen Çınarcık Kaymakamlığı’na ve toplantıda bulunarak kıymetli görüşlerini paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.