Ankara’da İyi Sinyaller Vermedik! Ankara’da İyi Sinyaller Vermedik!

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Voleybol 2. Ligleri’nde 2024-2025 voleybol sezonunun fikstür çekimi, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Ankara Merkez Ofisi’nde yapıldı. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi Youtube kanalından yayınlanan kura çekimini, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış ve TVF Lig İşleri Görevlisi Ebru Ezgi Alper gerçekleştirdi.
Açılış konuşmasını yapan TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış “2024-2025 voleybol sezonu Erkekler ve Kadınlar 2.Ligleri’nin kura çekimine hepiniz hoş geldiniz. 2024-2025 sezonunda tüm takımlarımıza başarılı bir sezon diliyorum” dedi.
Yalova Ciftlikkoy Belediye Voleybol Rakip Bursa Buyuksehir(5)“İlk maç 13 Ekimde”
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde 2024-2025 sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çiftlikköy Belediyespor’un rakipleri belli oldu. 9. Grupta yer alacak Kırmızı Siyahlılar Bursa Büyükşehir Belediyespor, Gemlik İstiklalspor, İnegöl Orhaniye Voleybol, Kestel Belediye Gençlik, MG Spor, Nilüfer Belediyespor ve Uludağ Atletikspor’la eşleşti. 
Voleyboldaki başarılı temsilcimiz yeni sezondaki ilk maçında 13 Ekim Pazar günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda Nilüfer Belediyespor’la karşılaşacak. İkinci hafta Uludağ Atletik Spor deplasmanına çıkacak olan Çiftlikköy’ün sultanları, üçüncü haftada ise İnegöl Orhaniye Voleybol’u konuk edecek. Dördüncü hafta Bursa deplasmanında Bursa Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak olan Yalova ekibi beşinci haftada Kestel Belediye Gençlik’le evinde kozlarını paylaşacak. Altıncı ve yedinci haftalarda ise önce MG Spor’la ardından Gemlik İstiklalspor maçlarıyla ilk yarıyı tamamlayacak.
Yalova Ciftlikkoy Belediye Voleybol Rakip Bursa Buyuksehir(6)Öte yandan filedeki bir diğer temsilcimiz Semt77 Yalovaspor maddi imkansızlıklar nedeniyle lige katılmadı. Yeşil Kırmızılı ekip geçtiğimiz sezon Çiftlikköy Belediyespor ile birlikte yer aldığı Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde sezonu ikinci sırada bitirmiş ancak Play-Off turunda elenerek üst lige yükselememişti. 

Yalova Ciftlikkoy Belediye Voleybol Rakip Bursa Buyuksehir(7)

Kaynak: Haber Merkezi