2019 yılından bu yana Çiftlikköy Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam Ömer Bilgin, Temmuz ayı başında yayınlanan atama kararnamesinin ardından Diyarbakır Kayapınar ilçesine atanmıştı. Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda düzenlenen veda yemeğine Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin yanı sıra, belediye ve kaymakamlık birim müdürleri ve personelleri katıldı.
Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Adil Yele Kaymakam Omer Bilgin Veda Yemegi (1)Veda yemeğinde Çiftlikköy’deki görev süresi boyunca iyi niyetli ve gayretli mesai arkadaşlarına sahip olduğunu dile getiren Kaymakam Ömer Bilgin, “Bir kaymakam olarak buraya gelirken üç amacım vardı. İlki, bana tevdi edilen, devletin itibarını ve kamu hukukunu korumak ki, bunu sadece üçüncü şahıslara karşı değil kendi nefsime karşı da korudum. Yakın mesai arkadaşlarım buna çok şahittir, devletin malına kendi ailem, kendi şahsım başta olmak üzere titiz davrandım. Herkesin de böyle olması için elimden gelen gayreti yaptım. İkincisi de bana tevdi edilen bu görevi hakkıyla, layıkıyla yapmak ve bunu yaparken de eğer ilçeme katma değer adına bir şeyler katabiliyorsam, işte bu ikinci görevimdi. Ve üçüncüsü de her görevin sonlandığı gibi şimdiki gibi buradan ayrılma vakti geldiğinde, yarına dair heybetli, güzel dostluklar getirebiliyorsak,  o zaman bu üç amaca ulaşmışım demektir ki, bu üç amaca ulaşabilen bahtiyar insanlardan biri olarak kendimi addediyorum” diye konuştu.
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de, Kaymakam Bilgin’e 5 yıllık görev süresi boyunca Çiftlikköy’de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılı çalışmalarının devam etmesi dileklerini iletti.
BÜLTEN

Çiftlikköy Müftülük Hizmet Binası Açılıyor Çiftlikköy Müftülük Hizmet Binası Açılıyor

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Adil Yele Kaymakam Omer Bilgin Veda Yemegi (2)

Kaynak: Haber Bülten