TEMA Vakfı Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner, Eğitim Yardımcısı Yeliz Fitoz ve Saha Koordinasyon Yardımcısı Samiye Yeliz Fitoz ile birlikte Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar’ı ziyaret ederek çalışmalarını anlattılar.

Ekip ilk olarak bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Ali Ada’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. İlçe Sorumlusu Necla Güner Kaymakam Ada’ya 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında yaptıkları Tema çalışmalarını anlatarak 14-17 Ağustos tarihlerinde İstanbul Özyeğin Üniversitesinde düzenlenen Saha Koordinasyon Toplantısında Çiftlikköy olarak TEMA Vakfı Ali Nihat Gokyigit ödülleri kapsamında aldıkları iki ödülü Ali Ada’ya takdim etti.

Çiftlikköy’de Kış Kurslarına Büyük İlgi Çiftlikköy’de Kış Kurslarına Büyük İlgi

Yalova Ciftlikkoy Kaymakam Ilce Milli Egitim Mudur Tema Gonullu Proje (2)Güner, Ada’ya 2024-2025 Eğitim-Öğretim döneminde yapmayı planladıkları çalışmaları ve hedefleri ile Yalova il temsilciğinin çalışması olan Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı çalışmalarını da anlatarak desteklerini istedi.

Çiftlikköy Ekibi daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarından söz ettiler.

Yalova Ciftlikkoy Kaymakam Ilce Milli Egitim Mudur Tema Gonullu Proje (3)

Kaynak: Haber Merkezi