AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz İstifa Etti AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz İstifa Etti

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından 47 yıl sonra Türkiye genelinde birinci parti konumuna gelen Cumhuriyet Halk Partisi, başarının devamı için çalışmalarına devam ediyor. Sonuçların değerlendirilerek analiz edilmesi için toplantılar gerçekleştiriliyor ve bu toplantıların başında İl Danışma Kurulu Toplantıları geliyor. 
Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Teşkilatı da bu başarının analiz edilmesi ve Yalova tarihinde ilk defa 14 Belediye’nin 8’inin kazanılmasının daha iyi anlaşılabilmesi için İl Danışma Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, İlçe başkanları, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, Belediye Başkanları, önceki dönem İl Başkanı ve Belediye Başkanları katıldı. Söz alan isimler mevcut başarının devam ettirilerek yereldeki iktidarı genel seçimde de sağlama sözünü verdi.
Yalova Cumhuriyet Halk Partii Il Danisma Kurul Toplanti Vekil Baskan Il Ilce Yonetici (7)Yalova Cumhuriyet Halk Partii Il Danisma Kurul Toplanti Vekil Baskan Il Ilce Yonetici (5)Yalova Cumhuriyet Halk Partii Il Danisma Kurul Toplanti Vekil Baskan Il Ilce Yonetici (6)Yalova Cumhuriyet Halk Partii Il Danisma Kurul Toplanti Vekil Baskan Il Ilce Yonetici (2)Yalova Cumhuriyet Halk Partii Il Danisma Kurul Toplanti Vekil Baskan Il Ilce Yonetici (3)Yalova Cumhuriyet Halk Partii Il Danisma Kurul Toplanti Vekil Baskan Il Ilce Yonetici (4)

Kaynak: Haber Merkezi